Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Big Draw 2016: La festa del dibuix

  • Nens
Publicitat

Time Out diu

Amb un llapis a la mà es pot començar una revolució i es pot canviar el món. I pot ser extremadament divertit. Amb un llapis a la mà tot és possible i des del Big Draw, organització benèfica orientada a l’educació artística, i que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix, ho saben. Ho saben, i ho celebren cada any amb Big Draw, la gran festa del dibuix en la qual durant un dia, una sèrie d’artistes, il·lustradors, dissenyadors reconeguts i emergents imparteixen tallers gratis perquè tothom experimenti tot el que es pot fer amb un objecte tan senzill com un llapis.

Els participants d’aquesta edició podran dissenyar el seu propi escut personalitzat al taller Logàldica (El Born Centre de Cultura i Memòria), o convertir-se en mileuristes amb un taller impartit per Lluís Bisbe (Mileurismes, al Museu Picasso) en què conjuntament es calcarà un miler de monedes d’un euro per comprovar quin volum fan i quan ocupen.

Big Draw proposa també pujar fins al terrat de la basílica de Santa Maria del Mar –de la mà dels il·lustradors Swasky, Maru Godàs i Santi Sallés– per aprendre a dibuixar a mà alçada la panoràmica barcelonina que es veu des de les altures de l’església (el taller es diu Dibuixem el cel) i encara més lluny, fins als núvols, per retratar-los sobre cartolines blaves al Museu Picasso, amb la il·lustradora Joana Cera.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.bcn.cat/museupicasso/bigdraw/
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
D'11 a 18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà