Casal de cuina per a adolescents

Nens, Tallers i classes

Time Out diu

Curs de cuina, apte per a celíacs, per a adolescents de 13 a 16 anys

És artista, cuinera i, per sobre de tot, defensora i amant del seu barri, la Barceloneta. La Marina Monsonís ara posa els seus coneixements culinaris al servei dels adolescents amb un curs de cuina que funciona com un casal d’estiu: 8 dies al juliol, per a joves de 13 a 16 anys i, atenció, apte per celíacs. Va ser un pare, alumne dels cursos de cuina marinera que la Marina fa per a adults, qui li va suggerir que fes aquest taller per a joves celíacs, ja que els seus fills ho són i enfrontar-se al menjar és força feixuc.

Cada dia estarà dedicat a una temàtica diferent i no és necessari que els vostres fills tinguin experiència prèvia amb els fogons. El curs començarà en gran, amb una visita al moll de pescadors de Barcelona, amb una introducció als peixos de proximitat i les formes de cuinar-los, i també un primer contacte a les farines sense gluten. Un altre dia aniran a mercat, on aprendran a comprar i a fer plats amb fruites i verdures jugant amb els colors, les formes i les textures. També aprendran a fer un arròs a la cassola, a emprar flors silvestres i herbes aromàtiques –amb una excursió al Jardí Botànic– i a fer gelats i batuts energètics. Tancarà el curs una sessió de cuina pirata amb receptes originals del 1718.

Les places són molt reduïdes, però si us quedeu sense plaça, no desistiu: si hi ha demanda, la Marina estarà encantada de fer més sessions.

Detalls

També t'agradarà