Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Científics per un dia!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

BASF
Katherin Wermke

Científics per un dia!

BASF participa per primer cop al Festival Barcelona Ciència amb tallers d'experiments químics per a nens

Advertising

Els dies 27 i 28 de maig torna al Parc de la Ciutadella el Festival Barcelona Ciència, un cap de setmana ple d'activitats per difondre el coneixement científic i avenços tecnològics. Xerrades, espectacles, demostracions, jocs... us esperen centenars d'iniciatives organitzades per diverses institucions científiques. BASF s'ha volgut sumar a 11ª edició de la festa amb el seu programa d'experiments Kid's Lab 'Clever Foodies', focalitzat en la presència de Vitamina C en fruites i verdures i el foment d'hàbits de menjar saludables. Atents a les novetats!

quimica, taller, nens

Els experiments

Durant tots aquests anys BASF ha portat a terme diversos programes d'experiments i a la Festa de la Ciència es podrà provar l'últim i més innovador, el 'Clever Foodies'. Seran 3 activitats, destinades a nens i nenes d'entre 8 i 12 anys, on la Vitamina C i l'estil de vida saludable seran els protagonistes. Els tres experiments químics que es duran a terme (El campió de la Vitamina C, Competició de fruites i Menja't un Arc de Sant Martí) permetrà als infants detectar i identificar les vitamines i els pigments dins la fruita i la verdura.

BASF

Una llarga trajectòria

Fa 20 anys a Alemanya va nèixer Kid's Lab, la iniciativa educativa que busca apropar els més petits a l'experimentació científica. Des de 1997, els tallers químics de BASF han fet que milers de nens de 30 països diversos hagin après els principis bàsics de la investigació a través del joc. A més, aquest any també es traduirà al castellà la plataforma online Kid's Lab Virtual per tal que el material pugui arribar a més professors i escoles. D'aquesta manera els nens descobriran com la química forma part del seu dia a dia.

Advertising
BASF

Una metodologia moderna

Us enrecordeu d'el Món d'en Beakman? Perquè a més de jugar i aprendre, els nens es vestiran amb bates de laboratori i ulleres de protecció. Serà un primer contacte amb un laboratori on, amb mètodes dinàmics i interactius, resoldran reptes reals de forma creativa i col·laborativa. Experimentar és la millor forma d'aprendre així que no deixeu escapar l'oportunitat de que els vostres fills provin en primera persona un dels 24 tallers que BASF realitzarà al Parc de la Ciutadella. S'ho passaran pipa!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising