Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cinema a l’altura dels més petits

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Cinema a l’altura dels més petits

Et presentem la programació familiar de L’Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Si sou amants del cinema independent i voleu introduir els petits de la casa en el setè art, L’Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona –amb la col·laboració de Moritz–, és una fantàstica ocasió per fer-ho. Un any més, s’alia amb El Meu Primer Festival per proposar a la secció Petits Experiments una programació adaptada a tota la família. Preneu-ne nota: el dissabte 18 a les 12 h es projectarà una sessió de curts d’animació per a nens a partir de cinc anys. Destaquen títols com Viure, de César Díaz, L’home més petit del món, de Juan Pablo Zaramella, o Rosella vermella, de Martin Smatana, entre altres peces audiovisuals que explicaran històries divertides i aventures apassionants als més menuts. El diumenge 19 a la mateixa hora es projectarà El record de Marnie, una pel·lícula japonesa d’animació d’Hiromasa Yonebayashi que ha rebut nombrosos premis.
L’Alternativa completa la proposta familiar amb dos tallers. ‘Fem una pel·li’ es farà del divendres 17 al diumenge 19 a la sala Raval del CCCB , i grans i petits podreu experimentar en primera persona el procés creatiu que suposa la realització d’un film animat de caire experimental.
‘Experimenta amb el Chroma Key’, que es farà el diumenge 19, serà un taller pràctic on la canalla aprendrà la tècnica de gravació d’objectes i persones amb una pantalla verda de fons que després substituiran per altres imatges. No us perdeu un cap de setmana d’allò més cinèfil i familiar i sumeu-vos a l’aventura! ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising