Classes de dansa per a nens a Barcelona

Balls tradicionals, swing, claqué, ballet... Hi ha escoles de ball per a tots els gustos. Deixeu que la canalla triï!

Als més petits els encanta ballar. I a Barcelona hi ha un munt d'escoles que ofereixen classes de dansa infantil. Només es tracta només de trobar l'estil que més els agrada per acabar de tancar el cercle. Us donem algunes pistes... de ball, esclar.

Swing!

Swing!

Encara no havia arribat la bogeria del swing a Barcelona quan la Jana Grulichová i en Jordi Mundet van obrir SwingManiacs, escola on fan swing i altres disciplines per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Gràcia i Poblenou.
88 € /curs fins al desembre.

Ballet

Ballet

L’Escola de dansa Anna Maleras, fundada a l’any 1967, és un dels centres de referència de la dansa clàssica i contemporània a la ciutat. Hi fan cursos per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Tavern, 25.
50 €/mes (1 h setmanal) + matrícula.

Advertising
Hip-hop

Hip-hop

Entre els molts cursos que fan a l’escola Bailongu n’hi ha un de hip-hop infantil destinat a aprendre la tècnica i l’estil.

Passatge d’Utset, 11-13.
36 €/mes + matrícula.

Claqué

Claqué

Guillem Alonso, ballarí de claqué i coreògraf, va obrir l’any 2011 l’escola Luthiers, especialitzada en jazz i claqué, on fan cursos a partir de 5 anys.

Balmes, 53.
44,40 €/mes + matrícula.

Advertising
Dansa tradicional

Dansa tradicional

La dansa tradicional catalana té vida més enllà de la sardana. A l’esbart Ballets de Catalunya, creat el 1953, recuperen balls i també els transmeten als menuts.

Consell de Cent, 293.
28 €/trimestre + quota de socis.

Comentaris

0 comments