Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Colònies 'L'estiu és teu!'
Foto: Generalitat de CatalunyaColònies 'L'estiu és teu!'

Colònies per a infants i adolescents per viure un estiu amb història!

Aquestes vacances, la realitat es menjarà els 'stories': ja us podeu apuntar a les colònies de 'L'estiu és teu' i gaudir d'uns dies a la natura adaptats a les noves mesures de seguretat. El lleure no s'atura!

Time Out en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya
Publicitat

Aquest estiu serà diferent, però la diversió de la canalla estarà assegurada. Després de mesos d'incertesa i d'estar tancats a casa, és el moment que infants i adolescents s'ho passin d'allò més bé i aprenguin explorant. Qui està preparat per gaudir d'unes vacances extraordinàries?

L'Agència Catalana de la Joventut ha obert les inscripcions de les colònies de 'L’estiu és teu!' per a infants i adolescents de 5 a 16 anys amb un programa adaptat als condicionants que exigeix la pandèmia de Covid-19. Entre altres novetats, les estades es modificaran amb més activitats a l’aire lliure, es faran grups reduïts, els albergs estaran adaptats i s'emfatitzarà en l'educació de salut i l'acompanyament emocional. Tot està preparat, us hi sumeu?

Us podreu inscriure directament a les places lliures que trobareu al portal virtual. A més, haureu de tenir en compte que el lloc i les dates escollides hauran d’estar en la Fase 3 de desconfinament en el moment d’inici de l’activitat.

Continueu llegint, perquè us donem tots els detalls de les mesures de seguretat que es prendran, els tipus de colònies que es faran i els albergs on la vostra canalla passarà uns dels millors dies de l'estiu!

Tot a punt!
Foto: Generalitat de Catalunya

Tot a punt!

Seguint, el protocol elaborat per Joventut, Salut Pública i el PROCICAT, aquestes colònies seran ben especials i adaptades a la nova normalitat.

Per assegurar el compliment del protocol, es tindran en compte aspectes com el territori on es desenvolupen les colònies, els desplaçaments, la mida dels grups, la neteja i desinfecció, la seguretat alimentària, la idoneïtat dels espais d’allotjament, la prevenció en l’àmbit d’higiene o l’actuació davant d’un possible cas amb simptomatologia compatible amb la Covid-19. 

Aprenem a cuidar-nos
Foto: Generalitat de Catalunya

Aprenem a cuidar-nos

Més enllà de les activitats de lleure, el programa d'aquest any reforçarà la seva dimensió pedagògica, emocional i d'educació dels nous hàbits de salut.

Les rentades de mans periòdiques o activitats exteriors de relació amb la natura seran alguns dels aspectes de prevenció i higiene que els monitors treballaran amb la canalla.

A més, totes les activitats s'adaptaran a la distància física recomanada com a element d'aprenentatge pedagògic, els espais de 4 metres quadrats per participant o l'establiment de grups reduïts i estables de 10 persones màxim.

Si teniu dubtes, consulteu tota la informació en relació a les noves mesures de seguretat i higiene!

Quina és la vostra?
Shutterstock

Quina és la vostra?

Com cada any, l'oferta de les colònies serà de diverses modalitats perquè la canalla triï la que més s'adapti als seus gustos: música, idiomes (anglès, francès o alemany), multiesportives, combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, veu, cinema, excursionisme i dansa.  

Els albergs que acolliran aquests dies de diversió i aprenentatge seran els de Banyoles, Cabrera de Mar, Canyamars, Coma-ruga, Deltebre, La Molina, l’Escala, L’Espluga de Francolí, Núria, Planoles, la Vall d’en Bas, Sant Joan de les Abadesses, Sort i Vic. 

Comenceu a preparar les motxilles?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat