Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El Cau

El Cau

Nens, Espais per jugar
El Cau
1/2
El CauEl Cau
El Cau
2/2
El CauEl Cau

L’ hem trobat!, un espai pensat per a la diversió en família, no només com a espai d’esbarjo infantil i avorriment patern. Es diu El Cau i, tot i el nom, no és un forat fosc, tot el contrari. És un local de més de 200  metres quadrats on predomina el blanc i la fusta clara i on es respira bon rotllo. Està triomfant, així que recomanen reservar, sobretot el cap de setmana!

En Loren trobava a faltar un espai així, on gaudir plenament amb els seus fills, i en comptes d’esperar que algú altre tingués la idea, va decidir canviar les seves prioritats a la vida i ficar-se en aquesta aventura. “El lema és ‘passa-ho bé i respecta els altres’. És un espai per compartir una estona de joc amb el teu fill”, ens diu. Primer de tot, sabates fora! Els nens van tota l’estona per terra i els més petits s’ho posen tot a la boca, així que és la millor manera de mantenir l’espai net.

El rei d’El Cau és una mena de passadís d’uns 20 metres amb un tobogan, joguines, teles per pujar, esglaons, textures... I si teniu nens de 0 a 3 anys, tranquils, hi podeu entrar amb ells. De fet, els matins són per als més menuts. Hi ha zones toves, joguines que estimulen la psicomotricitat i una zona de cafeteria per als pares. És una forma que els nens que no van al col·le ni a la llar d’infants socialitzin amb altres nens. A la tarda, els més grans en són els amos, però “es respecten molt entre ells”, explica en Loren.

Al final de la sala hi ha una zona amb un escenari on es fan obres de teatre i de titelles i les activitats dirigides. Hi ha monitors que estan pendents dels nens i també els engresquen a fer un munt de coses, així vosaltres podeu descansar!

“A la cafeteria poso música per a adults, així els pares, avis i cangurs poden deixar d’escoltar Cantajocs una estona”, riu en Loren. Hi voldreu anar encara que no tingueu fills!

Lloc de la ubicació El Cau
Contacte
Adreça Villarroel, 237
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Horaris Dl. a dv., de 10.30 a 13.30 i de 16.30 a 19.30 h. Ds. i dg., d'11 a 14 i de 17 a 20 h
Transport Hospital Clínic (M: L5)
Preu Entrada per dia, 6 € per nen. Abonaments: 30 €
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening