Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El cel del Guinardó

  • Nens
Publicitat

Time Out diu

El Planetari Municipal de Barcelona, ubicat a l’Escola del Mar, al districte d’Horta- Guinardó, és un dels més antics d’Espanya i va ser el primer a tenir una programació específica per a escoles.

Encara és la seva funció principal, però un dissabte cada tres mesos oferixen la seva saviesa a tots els barcelonins amb l’activitat familiar El Cel del Guinardó.

Translació, rotació, la Via Làctia, les constel·lacions, què passa amb Plutó... Gràcies a aquesta activitat divulgativa els més petits –a partir de cinc anys– començaran a familiaritzar-se amb aquests conceptes. I els més grans repassaran les lliçons d’astronomia de l’etapa escolar. “És una sessió interactiva, que és interessant per a petits i grans i on tots aprenen”, ens diu en Marc Santanach, coordinador pedagògic del planetari. “És maco veure com avis i nens gaudeixen de la mateixa manera”, afegeix.

L’activitat té dos eixos: d’una banda, parlar del que es pot observar des de la Terra mirant el cel, i de l’altra, abordar conceptes que normalment no estan a l’abast dels més petits però explicats de manera planera.

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Adreça
Preu
1 € (reserves a info@planetarumunicipal.com
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà