Emotion Escape Room
Emotion Escape Room
  • Nens | Espais per jugar
  • Gràcia

Emotion Escape Room

Publicitat

Time Out diu

Volem nens autònoms, resolutius, creatius, amb empenta... però a l’hora de participar en un room escape, sempre ho fan acompanyats pels pares o en un joc per a adults on s’ha rebaixat el nivell de dificultat, on mai no participen del tot. S’ho passen bé, no ho dubtem, però teníem ganes d’un joc d’escapisme pensat únicament per a nens i adolescents.e

'La nube' és el joc que trobareu a Emotion!, una prova per a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys, en el qual jugaran mentre posen en pràctica competències que han après a l’escola com les matemàtiques, la lògica, el raonament, el llenguatge, els idiomes i també la seva part més creativa i esbojarrada. Hauran d’evitar que un hacker esborri tot el contingut dels ordinadors d’Emotion!, i mai no imaginaran per quins escenaris hauran de passar per esgarrar el seu pla.

Darrere d’aquesta aventura es troben Fede Martín i Carla García. “Vam sortir d’un room escape molt feliços. Li vaig dir al Fede que semblàvem nens, i allà ens vam preguntar si existien aquest tipus de jocs per a la canalla a Barcelona. Vam buscar i només trobàvem jocs adaptats, no un d’exclusivament per a ells”, ens explica la Carla. I dit i fet!

S’ho han fet tot ells. En Fede hi ha posat la seva experiència com a professor i la Carla tota la seva creativitat i simpatia. Ella, de fet, és la científica experta que entrarà amb els nens a les sales, però només per guiar-los i evitar que en facin de les seves. Són ells els qui assoleixen el repte i van passant les fases. I tot en només 60 minuts! Emotion! és una forma d’aprendre jugant, treballar en equip i que els petits vegin que són plenament capaços de resoldre les proves que es van trobant, sense necessitat de recórrer als professors o als pares.

Detalls

Adreça
Legalitat, 93
Barcelona
08024
Transport
Alfons X (M: L4)
Preu
De 12 a 19 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà