Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Emotion Escape Room

Emotion Escape Room

Nens, Espais per jugar Gràcia
Emotion Escape Room
Emotion Escape Room

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Volem nens autònoms, resolutius, creatius, amb empenta... però a l’hora de participar en un room escape, sempre ho fan acompanyats pels pares o en un joc per a adults on s’ha rebaixat el nivell de dificultat, on mai no participen del tot. S’ho passen bé, no ho dubtem, però teníem ganes d’un joc d’escapisme pensat únicament per a nens i adolescents.e

'La nube' és el joc que trobareu a Emotion!, una prova per a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys, en el qual jugaran mentre posen en pràctica competències que han après a l’escola com les matemàtiques, la lògica, el raonament, el llenguatge, els idiomes i també la seva part més creativa i esbojarrada. Hauran d’evitar que un hacker esborri tot el contingut dels ordinadors d’Emotion!, i mai no imaginaran per quins escenaris hauran de passar per esgarrar el seu pla.

Darrere d’aquesta aventura es troben Fede Martín i Carla García. “Vam sortir d’un room escape molt feliços. Li vaig dir al Fede que semblàvem nens, i allà ens vam preguntar si existien aquest tipus de jocs per a la canalla a Barcelona. Vam buscar i només trobàvem jocs adaptats, no un d’exclusivament per a ells”, ens explica la Carla. I dit i fet!

S’ho han fet tot ells. En Fede hi ha posat la seva experiència com a professor i la Carla tota la seva creativitat i simpatia. Ella, de fet, és la científica experta que entrarà amb els nens a les sales, però només per guiar-los i evitar que en facin de les seves. Són ells els qui assoleixen el repte i van passant les fases. I tot en només 60 minuts! Emotion! és una forma d’aprendre jugant, treballar en equip i que els petits vegin que són plenament capaços de resoldre les proves que es van trobant, sense necessitat de recórrer als professors o als pares.

Detalls

Adreça Legalitat, 93
Barcelona
08024
Transport Alfons X (M: L4)
Preu De 12 a 19 €
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies