Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Experiència canyera: Taller de construcció amb fibres vegetals

  • Nens, Tallers i classes
Experiència canyera
Foto: MacbaTaller de construcció amb canya al Macba
Publicitat

Time Out diu

El MACBA organitza un taller en família on descobrir el poder de la canya en la construcció

El planeta ens demana solucions a la crisi climàtica, alternatives que el respectin. El MACBA respon a aquesta necessitat, i li dóna canya! El Museu d’Art Contemporani de Barcelona presenta 'Experiència canyera: Taller de construcció amb fibres vegetals', un taller per gaudir en família que pretén donar a conèixer la capacitat de transformació de la canya en un element de construcció, sensibilitzar sobre l’ús de materials naturals en l’arquitectura i mostrar el seu efecte positiu sobre el medi ambient. L’activitat -amb aforament limitat- tindrà lloc el 23, 27 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener i es podrà assistir a les cinc sessions o a una sola. 

El taller dóna la benvinguda des dels més petits fins als grans de la casa que tinguin interès a conèixer el món de la bioconstrucció des del treball més artesanal. A l’activitat es construiran diferents tipus d’estructures lleugeres i efímeres, de diferents escales i qualitats i amb diversos graus de complexitat per adaptar-se a totes les edats.

El taller estarà a càrrec de ‘Voltes cooperativa d’arquitectura’, una cooperativa especialitzada en l’arquitectura sostenible i l’urbanisme inclusiu obert als processos de participació i transformació col·lectiva, els materials naturals, així com en la formació crítica sobre l’entorn que habitem.  

Detalls

Adreça
Preu
3€ (tant adults com infants). 10€ les 5 sessions.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà