Festa del Pallasso a La Pedrera [CANCEL·LAT]

Nens, Festivals
Espectacle infantil Oops!
Foto: Companyia Teatre Mòbil Espectacle infantil Oops!

Time Out diu

Activitat cancel·lada.

Apropeu-vos als pallassos i al seu univers a la nova edició de la Festa Pallasso a La Pedrera. Una jornada on podreu ser pallassos per un dia i també gaudir d'espectacles plens d'humor, màgia i sentiment. La Xicana, una pallassa que vol ser maga però que no se'n surt del tot, farà de mestra de cerimònies, acompanyant-vos durant el dia i donant informació –a la seva manera– de cada activitat.

En l'apartat de tallers, teniu de construcció de barrets i de molinets de vent, i un altre, a càrrec de Los Herretia, on els petits podran provar de fer malabars amb anelles, pilotes o fer girar el plat xinès.

Durant tot el dia –d'11 a 19 hores, al vestíbul del soterrani i al pati del Passeig de Gràcia, s'hi instal·larà Cal Titella, un espai lúdic i de creació de la Cia. Galiot Teatre fet amb fusta reciclada, amb petits teatrets i titelles on grans i petits podran tocar, remenar i fer volar la imaginació.

Apunteu, també, els espectacles 'Oops!' de la Companyia Teatre Mòbil que us faran esclatar de riure mentre juguen amb tot d'objectes; la tendresa de Fané Solamente, de la mà de la Companyia de Pau Palaus; i el circ de petit format de l'Anna Confetti.

Publicat

Detalls

També t'agradarà