Festa del Pallasso a La Pedrera [CANCEL·LAT]

Nens, Festivals
Espectacle infantil Oops!
Foto: Companyia Teatre Mòbil Espectacle infantil Oops!

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Activitat cancel·lada.

Apropeu-vos als pallassos i al seu univers a la nova edició de la Festa Pallasso a La Pedrera. Una jornada on podreu ser pallassos per un dia i també gaudir d'espectacles plens d'humor, màgia i sentiment. La Xicana, una pallassa que vol ser maga però que no se'n surt del tot, farà de mestra de cerimònies, acompanyant-vos durant el dia i donant informació –a la seva manera– de cada activitat.

En l'apartat de tallers, teniu de construcció de barrets i de molinets de vent, i un altre, a càrrec de Los Herretia, on els petits podran provar de fer malabars amb anelles, pilotes o fer girar el plat xinès.

Durant tot el dia –d'11 a 19 hores, al vestíbul del soterrani i al pati del Passeig de Gràcia, s'hi instal·larà Cal Titella, un espai lúdic i de creació de la Cia. Galiot Teatre fet amb fusta reciclada, amb petits teatrets i titelles on grans i petits podran tocar, remenar i fer volar la imaginació.

Apunteu, també, els espectacles 'Oops!' de la Companyia Teatre Mòbil que us faran esclatar de riure mentre juguen amb tot d'objectes; la tendresa de Fané Solamente, de la mà de la Companyia de Pau Palaus; i el circ de petit format de l'Anna Confetti.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies