Festival de titelles 2019

Nens, Festivals
Festival de Titelles Poble Espanyol
Foto: Ariadna Creus Festival de Titelles Poble Espanyol

Time Out diu

De guant, de fil, petits petits, gegants, centenaris i exòtics. Fa segles que els titelles ens expliquen històries i els nens, en particular, es queden atrapats en els seus microcosmos. El Poble Espanyol celebra el 16 i 17 de març la desena edició del Festival de Titelles de Barcelona amb 60 funcions de 13 espectacles –de companyies nacionals i internacionals, emergents i consolidades– a nou escenaris repartits pel Poble, la majoria d’ells a l’aire lliure.

Destaca l’estrena absoluta d’'El meu amic Brutus', de la companyia Príncep Totilau, que impactarà pel seu protagonista, un os de 3 metres d’alçada, hiperrealista i manipulat amb tècniques d’animatrònica que, amb molt d’humor, representa situacions de la vida moderna a la ciutat. El programa inclou les obres per a nadons –de 0 a 3 anys– 'Poesia a la Masia', de Pamipipa, i 'Animalets', de Ruskus Patruskus.

Els contes clàssics, com la Caputxeta, sempre tenen èxit entre els més petits, històries universals que identifiquen ràpidament. El programa també ens fa viatjar a Sud-amèrica, amb històries màgiques i d’amor, i a Itàlia, per saber si els putxinel·lis i els contes que s’expliquen al país de la bota són com els nostres o encara més emocionants.

Detalls

També t'agradarà