Festival de titelles de Barcelona

Nens

Time Out diu

Les titelles tenen la virtut d'atrapar l'atenció dels nens des del primer parpelleig, però també la dels adults, que valoren també el vessant més artesanal i artístic dels putxinel·lis i, també, per la nostàlgia al recordar quan eren ells els que es quedaven meravellats davant de les històries que expliquen els ninos.

Si voleu introduir els petits en aquesta disciplina, el Poble Espanyol acull la novena edició del Festival de Titelles de Barcelona. Us esperen 16 espectacles de companyies catalanes i internacionals –dues estrenes i tres obres per a nens de 0 a 3 anys– que es repartiran per 10 escenaris repartits per diversos punts del Poble, la majoria d'ells a l'aire lliure, posant en valor el carrer com a espai de creació.

Destaca l'estrena de 'Kàtia', de Ka Teatre, que ens parla d'un viatge a la recerca deles nostres arrels, i de 'X de Ramonlluc', de la companyia La Finíssima, espectacle que commemora els 10 anys del trobador Ramonlluc de Selvanyola. Per als nadons, trobareu les obres 'El lleó no em fa por', de la cia. Pamipipa; 'L'estany habitat', de Som Art, i 'La Filomena va al riu', de la companyia Pengim Penjam, a més d'un espai adaptat amb canviadors, jocs i zona de lactància.

Publicat

Detalls

També t'agradarà