Festival TNT 2018

Nens, Activitats de participació Gratis

Time Out diu

La programació infantil del Festival TNT –Terrassa Noves Tendències–.

El Festival TNT –Terrassa Noves Tendències– també programa un munt d'obres per als més petits. La Mini Caravana de Tràilers està formada per tres peces per a tots els públics. Dissabte, els petits hauran de triar la guanyadora (pati de l'escola Lanaspa. 11 h). 'Blanko' és un foli en blanc fet persona. Un home que començarà net del tot i els nens seran els encarregats de donar-li color amb els pinzells. El creador i intèrpret de la peça, John Eicke, ha sigut campió mundial d'estàtues els anys 2010 i 2013. (Vapor Ventalló. De 17 a 20 h).

A 'Hippos', de la companyia Zum Zum Teatre i Quim Bigas, tres hipopòtams entranyables us faran ballar i perdre la vergonya. Els carrers són vostres! (Vapor Ventalló. De 17 a 20 h). Al TNT també han pensat en els més petits de tots i Kandengue Arts us porta la Baboo Experience, una discoteca en un espai recollit, íntim i càlid i on els nadons i els seus pares podran divertir-se. A #Espaiagulles podeu crear tot allò que us passi per la imaginació, això sí, només amb agulles d'estendre! (Vapor Ventalló. De 17 a 20 h).

Diumenge es representarà 'El llac', una obra de teatre diferent, que no explica ni un conte ni una història a l'estil tradicional, sinó que experimenta amb els llenguatges escènics i amb la manera d'explicar històries. (Teatre Principal. 18 h. 7 €).

Publicat

Detalls

També t'agradarà