Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Kinosaure: Cinema, jocs i música

  • Nens, Activitats de cine
Yuku i la flor l'Himalàia
Foto: Les festes del KinosaureYuku i la flor l'Himalàia
Publicitat

Time Out diu

Cinema i activitats per a infants cada diumenge de gener als cinemes Girona i Zumzeig

Les festes del Kinosaure obren les portes dels Cinemes Girona i del Zumzeig els diumenges 7, 14, 21 i 28 del mes de gener amb projeccions de diverses pel·lícules per als més petits. A cada sessió, es podrà veure una de les últimes estrenes de Pack Màgic acompanyada d’un espectacle, amb jocs, activitats participatives, música, objectes cinematogràfics i convidats i convidades especials.

Aquest any celebren l’art de la narració, que ens descobreix els orígens d'aquesta petita bestiola cinèfila i de la seva llegenda. El Kinosaure arriba als cinemes per explicar als infants d'entre 2 i 12 anys l'inici del cinema, quan ens arraulíem a la vora del foc per compartir històries i les ombres projectades a les parets de la cova perfilaven les primeres imatges en moviment.

També, i gràcies a la col·laboració de la companyia de teatre El Gecko con botas, les festes del Kinosaure incorporen a totes les sessions del programa l’art del teatre d’ombra i els titelles.

Quines activitats s'hi faran?

Diumenge 7 de gener 

Yuku i la flor de l’Himàlaia

A partir del visionat de Yuku i la flor de l’Himàlaia, Kinosaure proposa aquesta activitat per riure i gaudir mentre participem d’un karaoke amb les cançons de la pel·lícula musical.

12.00 h Cinemes Girona     
17.00 h Zumzeig Cinecooperativa

Diumenge 14 de gener

L’illa dels ocells

En aquesta ocasió, Kinosaure convida la il·lustradora Marta Castro a dibuixar en directe durant la projecció de la pel·lícula per endinsar-nos en la sensibilitat dels universos visuals dels tres curtmetratges del programa L’illa dels ocells. Ens submergirem en els seus paisatges per donar temps i espai a la contemplació, i fer-nos conscients de la vibrant i delicada riquesa de la natura.

12.00 h Cinemes Girona     
17.00 h Zumzeig Cinecooperativa

Diumenge 21 de gener

Astres immòbils

Al vestíbul del cinema els infants podran pintar-se la cara amb colors que brillen en la foscor, per després convertir el pati de butaques en un espai sideral que evoca la pel·lícula Astres immòbils.

12.00 h Cinemes Girona
17.00 h Zumzeig Cinecooperativa

Diumenge 28 de gener

Nina i el secret de l’eriçó

A partir del visionat de Nina i el secret de l’eriçó, el Kinosaure comptarà amb el suport dels arqueòlegs del cinema, en Damian i la Diana, per posar a prova les habilitats detectivesques del públic, que haurà de seguir els passos de l’eriçó tot desxifrant el mapa i les pistes per trobar l’animaló dins de la sala!

12.00 h Cinemes Girona
17.00 h Zumzeig Cinecooperativa

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Preu
5-6 €
Horaris
12 i 17 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà