Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La ciutat dels somnis 2017

  • Nens, Festivals
Publicitat

Time Out diu

Renovar-se o morir, diuen, oi? El Festival de la Infància de tota la vida canvia de nom i de filosofia. Batejat com La ciutat dels somnis, aquesta gran festa anual no perd el seu vessant lúdic, però sí que vol actualitzar-se i que sigui més educativa, i ho farà despertant la vocació dels més petits. La pregunta ‘què vols ser de gran?’ pren una nova dimensió.

El nou festival recrearà una gran ciutat on no faltaran equipaments urbans, com ara un hospital, un taller mecànic, un ajuntament i un pavelló esportiu, i al seu interior, els nens de 4 a 12 anys s’aproparan al món dels oficis i les professions a través d’un centenar d’activitats perquè juguin a ser cuiners, mecànics, informàtiques, actors, metgesses, il·lustradors, periodistes i fins i tot experts en 3D! En total, 60 professions de dotze activitats econòmiques diferents i on s’han tingut especial cura a trencar amb els estereotips de gènere.

Com a qualsevol ciutat real, són les places les que aglutinen els actes més lúdics i festius, i la d’aquesta ciutat dels somnis no serà menys. A la plaça central podreu veure teatre i espectacles de màgia i titelles.

No faltarà un circuit de conducció on aprendre les normes bàsiques i un canal de televisió per descobrir les interioritats del periodisme. Podran allotjar-se en un hotel i conèixer les diverses professions que el fan possible, i construir una casa o un edifici! Hi ha afició a la cuina a casa? Doncs després de passar pel mercat, podran demostrar que realment estan fets per als fogons!

I una novetat més que agradarà especialment als pares. En aquesta nova versió del festival, el preu de l’entrada s’ha reduït a la meitat. Ara una entrada de dia sencer costarà 6 euros, i els menors de 4 anys entren gratis!

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.laciutatdelssomnis.com/ca/
Adreça
Preu
6 €. Menors de 4 anys, gratis.
Horaris
De 10 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà