L’elegància del pingüí

Nens, Activitats de participació
Pingüí Aquàrium
Pingüí Aquàrium

Time Out diu

L'Aquàrium de Barcelona és la llar de 26 pingüins (13 parelles) pertanyents a l'espècie Spheniscus Humboldtii, que habita a les costes de Xile i el Perú. A través de diverses activitats familiars, el centre marí revelarà els secrets més íntims d'aquest animal.

A 'Converses entre plomes', els cuidadors dels pingüins responen a totes les preguntes i curiositats dels més petits alhora que donen menjar als habitants de la pingüinera. Així, els nens descobriran quantes espècies de pingüins existeixen, en què es diferencien, si habiten totes en el gel, perquè hi ha dues èpoques a l'any en què mengen més, quants ous posen a cada posta, si són fidels a la seva parella...

Una altra de les activitats és 'Entre bambolines amb el capità Aquàrium'. De la mà del personal expert del centre, tindrà l'oportunitat de conèixer de manera exclusiva els espais que no formen part de la visita habitual, com la sala de quarantena, la cuina, el laboratori i la part superior de l'Oceanari.

Si visiteu L'Aquàrium en cap de setmana, també podreu muntar el bec d'un pingüí i resoldre els enigmes que guarda en ell i pintar i decorar una màscara que reprodueix la cara d'aquest simpàtic animal.

Publicat

Detalls

També t'agradarà