Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

MiniGrec 2016: Amour

  • Nens, Festivals
Publicitat

Time Out diu

De la Cia. Marie de Jongh. Dir: Jokin Oregi. Direcció artística: Elisa Sanz. Amb Ana Meabe, Anduriña Zurutuza, Ana Martínez, Javi Renobales i Pablo Ibarluze.

Aquest cop, dur la canalla al teatre no només serà una festa per a ells, sinó que també serà una experiència emocionant per als adults que els acompanyin. Perquè aquesta proposta teatral de gran format no té edat, però sí una càrrega notable de sentiments, de poesia i de reflexió subtil. Coneixereu uns nens que juguen i que imiten els grans, estimant sense saber encara què és l'amor o barallant-se sense haver sentit a parlar encara de l'odi. Aquests nens i nenes vestits amb unes màscares que són elements fonamentals del muntatge ni tan sols saben ben bé què és el temps. Però, tot i no saber-ho, es trobaran, de cop i volta, convertits en avis i àvies que ja han fet els setanta i que, sí, segur que ja han sentit a parlar de l'odi i del pas del temps, però encara no saben que l'amor sempre ens té reservada una oportunitat...

'Amour' és un muntatge de teatre infantil per a adults o de teatre d'adults per a nens, és a dir, un espai on petits i grans poden compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Una proposta d'una companyia basca nascuda el 2008 i dirigida per Jokin Oregi, la creativitat extraordinària del qual confereix als seus muntatges un segell inconfusible.

Espectacle recomanat a partir de 7 anys.

Detalls

Adreça
Preu
12 €
Horaris
18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà