Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

MiniGrec 2016: Loo

  • Nens, Festivals
Publicitat

Time Out diu

De la Cia. Ponten Pie. Concepció i direcció: Sergi Ots. Dramatúrgia: Sergi Ots i Emilie de Lemos. Amb Natàlia Méndez / Emilie de Lemos. 

A l'Índia i el Pakistan coneixen perfectament un tipus de vent que recorre les valls de l'Indus i el Ganges, un corrent d'aire que connecta en tots dos sentits l'Himàlaia amb l'oceà Índic. És especialment fort els mesos de maig i juny i, a causa de l'alta temperatura i els baixos nivells d'humitat, causa cops de calor perillosos, i deshidrata i asseca la vegetació de la zona. Aquest espectacle el pren com a protagonista i mostra als espectadors i espectadores com aquest vent, el Loo, empeny les dunes i transforma el paisatge del desert, com s'ho fa per deixar completament seques àmplies zones de selva i com és capaç de deixar un vaixell embarrancat en un mar de sorra negant-li per sempre més la possibilitat de tornar a navegar.

Una única intèrpret protagonitza un espectacle que explica als més petits un fenomen natural amb el llenguatge de la poesia i que posa l'escenari a l'abast de la canalla per tal que experimentin tota mena de sensacions amb la màxima proximitat. Signa la proposta una companyia creada l'any 2009 per Sergi Ots i que, amb espectacles anteriors com ara 'Ârtica', ja posava l'accent en la plàstica de la seva proposta escènica i convidava els espectadors i espectadores a implicar-se físicament en la història.

Espectacle recomanat per al públic d'entre 2 i 5 anys.

Detalls

Adreça
Preu
9 €
Horaris
17 i 18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà