Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

MiniGrec 2016: Maravilla en el país de las miserias

  • Nens, Festivals
Publicitat

Time Out diu

De la Cia. Atikus Teatro. Autors: Juan Rulfo, Lewis Carroll i Ángel Sagüés. Direcció i dramatúrgia: Ángel Sagüés. Amb: Jon Muñoz Capellán i Ane Sagüés Abad.

Els protagonistes d'aquesta història viuen en un lloc en guerra. Van superant la por i la solitud gràcies a la fantasia, el joc i l'amistat… Interpreten el muntatge dos actors molt joves que aconsegueixen crear aquest món “de les meravelles” on els personatges poden seguir sent nens i innocents. Fragments de les obres de l'escriptor Juan Rulfo, d'Alícia al País de les Meravelles de Lewis Carroll i també les vivències dels protagonistes serveixen d'inspiració per a un espectacle que ens parla de la misèria i la injustícia que provoquen les guerres, però també de l'esperança, l'alegria, la importància del coneixement i la curiositat...

La companyia Atikus és una formació teatral amb prop de trenta anys d'experiència. Combina el treball d’artistes joves, que aporten energia i il·lusió, i d'artistes d'edat, que ofereixen experiència i ofici. Mitjançant els seus muntatges, la companyia mira d'oferir un reflex del món que ens ha tocat viure i inspirar en el públic el desig de ser persones més conscients, solidàries i lliures.

Espectacle recomanat a partir de 8 anys.

Detalls

Adreça
Preu
12 €
Horaris
12 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà