Món Llibre 2019

Nens, Activitats amb llibres Gratis
Bobines et Flacons
Bobines et Flacons

Time Out diu

15ª edició de Món Llibre, la cita amb el llibre infantil i juvenil de Barcelona

La lectura és una eina fonamental per al desenvolupament intel·lectual, racional i emocional de les persones, també dels més petits. I tot i que no hem descobert res nou, l’interès per la lectura entre els més joves segueix sent una assignatura pendent. El Món Llibre és el gran festival literari infantil de Barcelona i enguany celebra les quinze edicions amb la intenció ferma que lectura i diversió siguin sinònims. Hi haurà moltes novetats, però destaquen les dues grans biblioteques separades per edats que, alhora, són també etapes de lectura diferents. Amb capçals de llits i coixins flonjos on seure o estirar-se tenim la biblioteca dels petits, de 0 a 4 anys, que vol recrear el moment de la lectura del conte abans d’anar a dormir. La dels més grans, de 4 a 12 anys, està inspirada en 'Les mil i una nits' i instal·lada en haimes àrabs. Un oasi de tranquil·litat per gaudir d’una estona de lectura.

Els contes i històries clàssiques tindran força representació, amb espectacles com 'Bobines et Flacons', que combina circ, titelles, narració i teatre d’objectes; 'El secret de la Nanna', de la Cia. de Teatre Anna Roca i que és el conte desplegable més gran del món, o 'Tinc un paper', l’espectacle que fan conjuntament Marc Parrot i Eva Armisén, qui també és l’autora del cartell d’enguany del Món Llibre.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’aparició de la tecnologia i els nous llenguatges que transformen clàssics com 'Pinotxo'. El de Roseland Musical està fet de material reciclat i la història s’explica amb projeccions i efectes visuals i sonors; i Onírica Mecánica proposa una versió lliure del clàssic de Lewis Carroll i ens trobem amb una Alícia molt més contemporània. També hi trobareu projeccions, tallers i narració de contes.

Detalls

També t'agradarà