Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Per la cara!

  • Nens, Tallers i classes
Publicitat

Time Out diu

L'exposició actual de la Fundació Suñol, 'Fernando Vijande. Retrat: 1971-1987', porta la paraula "retrat" al títol perquè es tracta d'una representació fidel de la figura de Vijande i perquè la mostra conté molts retrats del mateix galerista i també inclou altres obres que treballen al voltant d'aquest format.

Amb aquesta premissa neix aquest taller de Nadal –per a nens de 6 i 12 anys– on repensarem l'ús del retrat en l'art contemporani. Partirem de les polaroids d'Andy Warhol, artista present a la mostra, i veurem com aquest exercici quotidià de registre del seu entorn es podria entendre com l'Instagram de la seva època.

També s'analitzarà obres d'altres artistes com Claudio Bravo, Karl Horst Hödicke, Robert Mapplethorpe o Alberto García-Alix, en un recorregut per les sales de l'exposició. I després, passareu a l'acció per tal de crear un retrat mitjançant tècniques tant fotogràfiques com de dibuix per aprofundir sobre la capacitat de l'artista per captar els sentiments i les sensacions d'un mateix i dels altres.

Detalls

Adreça
Preu
3 €
Horaris
17 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà