• Nens, Activitats amb llibres

Petita a la jungla

Publicitat

Time Out diu

Quan parles una mica amb la Marta Altés entens que faci llibres il·lustrats tan macos i delicats. I és que, com explica, els seus treballs tenen una mica d’ella.

Ara posa a les nostres mans un trosset de selva gràcies a 'Petita a la jungla'. “Volia fer un llibre que parlés d’un personatge tossut i no sé per què tenia molts dibuixos de micos a la llibreta... Va ser un procés llarg i a poc a poc aquest mico es va anar fent més i més petit en les situacions en les quals el dibuixava amb la resta de micos. I al final es va anar convertint en mi. Sempre vaig ser la nena més baixeta de la classe!”, ens diu. Però no és un llibre únicament infantil, tots ens hem sentit petits algun cop, fins i tot ja d’adults, quan una situació et supera i penses que no hi podràs fer res. “Molts llibres considerats infantils tenen missatges molt bonics que són universals –afegeix–, tant jo com els meus amics comprem àlbums il·lustrats malgrat no tenir nens encara. I m’agrada pensar que no som els únics”, conclou.

Així que, què espereu? La trobareu el ds. 18  a la Casa del Llibre, on a part de presentar la novetat editorial amb Little Blackie Books també han preparat diversos tallers.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
12 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà