Posa't la gorra 2019

Nens, Activitats de participació
Posa't la gorra
Foto: AFANOC TGN Posa't la gorra

Time Out diu

Esteu planejant una visita a PortAventura World en família? Nosaltres us proposem que ho feu dissabte 8 de juny, el dia que se celebra la 17a edició del Posa’t la gorra. Més enllà de posar-vos cap per avall, mullar-vos, cridar i passar-ho de conya, col·laborareu amb una més que bona causa. Per a qui encara no sàpiga de què es tracta, és la festa que organitza l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, i sense aquesta recaptació els serveis que ofereixen a les famílies amb nens amb càncer no podrien seguir sent gratuïts.

La vostra col·laboració i solidaritat també servirà per millorar les condicions dels hospitals i per mantenir La Casa dels Xuklis, la llar a Barcelona de famílies de diferents punts d’Espanya que venen aquí a rebre el tractament oncològic.

I per què és tan important la gorra? És un símbol. Un dels efectes secundaris de les persones que tenen càncer és la pèrdua de cabell i els nens i adolescents moltes vegades es cobreixen el cap amb una gorra. Portant la vostra –que enguany ha dissenyat Ágatha Ruiz de la Prada– mostrareu la vostra solidaritat.

La festa es farà a la plaça de la Xina, la conduirà l’actriu Agnès Busquets i hi haurà actuacions musicals i de ball, la lectura del manifest, una festa de l’escuma i moltes més sorpreses.

Publicat

Detalls

També t'agradarà