Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Presentació de Familimiró

  • Nens
Publicitat

Time Out diu

L'objectiu de Miró quan el juny del 1975 va obrir al públic la fundació-museu que porta el seu nom era el d’apropar l’art a tothom, grans i petits. L’aventura dels segons comença aquesta nova temporada amb una programació de tallers i activitats de creativitat i experimentació que tindrà el seu tret de sortida amb una festa per a tota la família.

La presentació de Familimiró (diumenge 9, d’11 a 13.30 h) comença amb una visita a la col·lecció, on es triaran tres obres que introduiran els tres tallers de la festa. Amb 'Constel·lat!', els més petits podran convertir-se en exploradors de l’espai, crear la seva pròpia constel·lació i fascinar-se amb el sistema solar com ho va fer l’artista. Amb 'Taped Boxes' descobriran que una caixa de cartró pot convertir-se en tot allò que un (o molts) imaginin. I 'Vinils Invasors' proposa participar en un gran mural col·laboratiu a partir de figures geomètriques bàsiques.

La festa de Familimiró marca l’inici de la nova temporada de tallers familiars de la fundació, tots ells una invitació a pensar en formes i colors, mirar el que tenim a prop, la natura que ens envolta, els objectes quotidians que fem servir cada dia, i a jugar amb ells sense límits fins a convertir-los en allò que vulguem. Potser art. Ningú millor que els nens comprèn l’obra de Joan Miró.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
D'11 a 13.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà