Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Presentació de 'Las maravillosas aventuras del Sr. Soul'

  • Nens, Activitats amb llibres
Publicitat

Time Out diu

El Sr. Jazz i la Sra. Blues es casen i de la seva unió neix el Sr. Soul. Així comença 'Las maravillosas aventuras del Sr. Soul', magnífic llibre editat per 66 RPM i escrit pel crític musical Andreu Cunill i amb il·lustracions de Tim Sanders –col·laborador habitual de mitjans com The Independent– i amb el qual coneixerem els grans moments de la música negra. Tots dos el presentaran dv. 7 a l'Antiga Fàbrica Damm a les 19 h i servirà per obrir la festa amb les novetats de 66 RPM.

'Las maravillosas aventuras del Sr. Soul' és un llibre per a nens i nenes a partir dels 7 anys però "va ser pensat perquè pares i mares o gaudeixin amb els seus fills. La part il·lustrada és pels més petits i després està l'annex ¿Quieres aprender más?, perquè els adults puguin aprendre i compartir amb els petits", explica l'autor. "Parlo de fets sociològics i polítics perquè no concebo la música afroamericana dissociada de la revolució pels drets civils", afegeix Cunill. Així ens ficarem als estudis de gravació de la Motown, participarem en manifestacions a favor de la igualtat racial, viurem el dia de la mort de Martin Luther King...

Aquest és el primer d'una futura sèrie de llibres infantils dedicats a la música moderna com les aventures del Sr. Hip Hop, el Sr. Rock, el Sr. Punk i el Sr. Heavy. I com a cirereta per a tot plegat, gireu el llibre, allà hi trobareu un codi QR que us portarà a una llista amb cançons que completaran l'experiència de llegir aquest llibre.

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Adreça
Preu
Gratis apuntant-se a l'esdeveniment de Facebook
Horaris
De 19 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà