Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 4 propostes teatrals per als marrecs de la casa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

©Jordi Boixareu

4 propostes teatrals per als marrecs de la casa

Perquè el teatre també és cosa de criatures i fins i tot de nadons, torna el Petit Romea!

Per Time Out en col·laboració amb Focus
Advertising

Us presentem quatre obres i un teatre: el Romea torna a aixecar el teló de les arts escèniques infantils amb el cicle Petit Romea de la mà de Viu el Teatre. Des del 27 de desembre i fins l’11 de març, podreu gaudir dels millors espectacles teatrals pensats per a criatures de totes les edats. El fenomen del teatre familiar de la temporada passada, la comèdia musical ‘Alícia al País de les Meravelles’ torna a la cartellera aquest Nadal amb un viatge per un país de les meravelles adaptat al segle XXI. Un altre viatge, en aquest cas, pel peculiar món de Salvador Dalí és el que proposa l’obra ‘El Petit Dalí’, la història d’aquest petit geni nascut a Figueres. I el Petit Romea ha tingut en compte, també, els més petits amb dues obres pensades per a nens entre els 0 i els 4 anys que barregen música, arts, cinema i teatre en dos petits grans espectacles, el ‘Pintamúsica’ i el ‘Cinemúsica’. I és que la temporada 2017-28 del Petit Romea dóna Ales per Volar a petits i grans. Quina bona pinta, oi?

1. 'Alícia al País de les Meravelles'

Va ser una revelació i una revolució la temporada passada i per això torna aquest Nadal amb diverses funcions programades entre el 27 de desembre i el 4 de gener. Dirigida per Jordi Andújar, aquesta és una Alícia del segle XXI que a banda d’entretenir i fer riure, ens ensenya les coses importants de la vida. El dia que fa 10 anys, rep un mòbil com a regal d’aniversari, el conill blanc l’hi roba i, per recuperar-lo, l’Alícia haurà de fer un viatge pel país de les meravelles on descobrirà que hi ha vida més enllà del ‘smartphone’ gràcies a la imaginació i la lectura. Correu a comprar les entrades perquè té l’èxit de taquilla més que assegurat.

2. 'El Petit Dalí'

En Salvi és un petit geni nascut a Figueres a qui li encanta inspirar-se a la platja per fer els seus dibuixos. Un dia, inesperadament, troba una clau grossa i brillant a l’aigua i decideix emprendre un viatge per descobrir d’on ha arribat aquella clau i quina porta obre. Així comença en Salvi un viatge ple d’aventures i personatges que anem descobrint a través d’un espectacle ple de música, humor i fantasia que recorre el món singular de Salvador Dalí. L’obra és una adaptació del llibre d’Anna Obiols i Subi que ha s’ha traduït a 7 idiomes. No la deixeu escapar: hi ha programades dues úniques funcions, el 4 i l’11 de febrer.

Advertising

3. 'Pintamúsica'

Aquesta és una experiència creativa pensada sobretot per a nadons que arrenca amb una tela en blanc i quatre colors i que avança acompanyada de música clàssica i cançons populars en directe. Durant 35 minuts, tres músics, actors i cantants, guien els petits espectadors per un viatge a través de les estacions de l’any que acaba amb l’adaptació del quadre de Joan Miró “Dona i ocells en la nit”. Un viatge sensorial en tota regla que, des de la seva estrena ja ha fet més de 250 funcions per tot el país. Al Petit Romea, n’hi ha programades quatre entre el 20 i el 28 de gener. No us la perdeu!

4. 'Cinemúsica'

Dels creadors de ‘Pintamúsica’ arriba aquest petit homenatge al cinema mut. A través de la música en directe, aquesta peça de mitja hora recrea algunes de les escenes més mítiques de la història del cinema en blanc i negre: un recorregut de sensacions a través dels sons, la imatge i el moviment. Hi ha programades quatre úniques funcions entre el 3 i l’11 de març. Recordeu: qui no corre, vola!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising