Sortegem entrades familiars pel Circ Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy obre les seves portes amb un espectacle ple de màgia i amb Iya Traoré com a estrella convidada. Sortegem 15 entrades per a 4 persones per a que en gaudiu en família!

Circ Raluy Legacy
1/3
Circ Raluy Legacy
2/3
Circ Raluy Legacy
3/3
Circ Raluy Legacy

Els anys passen i tots ens  fem grans, perdem una mica  d’innocència i ens deixem d’emocionar per les petites coses. Això, però, canvia en el precís moment que un entra a la carpa del Circ Raluy Legacy que arriba al Port Vell de Barcelona. Sota l’embalat, petits i grans quedaran bocabadats amb acròbates,  artistes de les filigranes i pallassos: un espectacle per a  adults que cap nen s’hauria de  perdre.
El Circ Raluy Legacy combina la tradició, l’esperit del circ més autèntic, les innovacions tecnològiques més punteres i una posada en escena mol cuidada. Hi veureu desfilar acròbates,  clowns, equilibristes i artistes internacionals. Ah, i atenció a l’estrella d’aquest any, Iya Traoré, un astre del freestyle i les filigranes amb pilota que actuava  sota un fanal de davant del Sacré  Coeur, a París.
Us convidem a veure aquest magnífic espectacle amb un sorteig únic. Tenim 15 entrades familiars (per a 4 persones) per vosaltres. Participeu i gaudiu de la màgia del circ.
Totes les entrades són pel divendres 13 de gener a les 18.30h!