Superheroi(ne)s BCN Day 2016

Nens, Activitats de participació

Time Out diu

El 8 de maig els superherois tornen a unir-se a Barcelona per lluitar contra els prejudicis, la pobresa, la ignorància..., i s’alien amb la justícia i la solidaritat. En una festa on l’animació, les disfresses i la música es combinen amb una gimcana de 5 proves en equip, i on la cooperació serà el millor superpoder.

Per segon any consecutiu, la suma de cinc entitats socials engrescarà la ciutadania més solidària en una festa que combina l’activitat física, les disfresses i l’animació. Les cinc entitats tenen en comú el treball per la inclusió social i la dignitat de les persones, i la creença en el valor de sumar forces per incrementar l’impacte social.

L’aliança està formada per: Acidh, dedicada a les persones amb intel·ligència límit; Afev, dedicada al mentoratge d’infants en risc per part d’universitaris; Àmbit Prevenció, que atén persones consumidores de drogues o amb conducte de risc enfront el VIH i ETS; Iniciatives Solidàries, dedicada a joves en risc d’exclusió i persones recluses o exrecluses, i finalment, 'in via', dedicada a dones i infants en situació de pobresa o vulnerabilitat. I amb el suport d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social).

Detalls

També t'agradarà