Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tira el DAU!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Dau joc de rol

Tira el DAU!

Torna, per sisè any seguit, el DAU, el festival del joc de Barcelona per a amants de totes les modalitats de jocs

Per Time Out en col·laboració amb ICUB
Advertising

Entre el 17 i el 26 de novembre, al recinte de l'antiga Fabra i Coats del barri de Sant Andreu hi trobareu el més gran catàleg de jocs de la ciutat. Per sisè any seguit, el DAU, el festival de joc, obre les portes per ensenyar-nos els clàssics, els nous, els més imaginatius, els més ràpids, els més arriscats... Una gran paleta de jocs per a totes les edats i per a tots els nivells on els protagonistes indiscutibles són les persones. Aquí sí , però, que hi ha reservat el dret d'admissió dels videojocs: no hi trobareu ni consoles ni dispositius electrònics. Si encara no estàs carregat de raons per anar-hi, aquí te'n donem unes quantes.

Dau Barcelona 2014

1. Tots som iguals

Us heu parat a pensar alguna vegada que, reunits al voltant d'una taula, asseguts jugant, tots som iguals? Podem guanyar o perdre, podem riure o enfadar-nos... però el vincle social que s'estableix a través del joc és d'una riquesa remarcable. Grans i petits xalen amb els jocs més moderns però també amb els de tota la vida. I és que el joc és també una eina d'integració i de comunicació transversal.  

Dau Barcelona

2. Un aparador immens

El DAU  és com entrar en un d'aquells grans magatzems de joguines que surten a les pel·lícules de dibuixos animats. Recordeu Toy Story? Els dies 25 i 26 de novembre gairebé 200 taules de joc us rebran perquè, amb canalla, amb amics o amb qui vulgueu, pogueu descobrir jocs que potser ni sabíeu que existien o jocs de la infantesa que ja havíeu oblidat. El mateix cap de setmana, a més, a l'apartat DAU tradicional podreu conèixer jocs populars i tradicionals d'arreu de la geografia catalana.  

Advertising
Room Escape

3. Joc d'escapada o 'escape room'

Segur que heu sentit a parlar dels 'escape rooms', també dits jocs d'escapada. El DAU d'enguany inaugurarà l'edició amb un joc d'aquest estil de dimensions descomunals. Ideat per Àlex Gordillo i Iñaki Fernández, traslladarà els participants a les restes d'un antic poble miner, Dauville, per recuperar objectes personals dels qui hi van viure. Us hi atreviu? Només cal que feu la inscripció prèvia.  

Dau Barcelona

4. Espai de trobada professional

D'uns anys ençà, el món dels jocs de taula viu una època daurada. És per això que, al DAU, els professionals d'aquest món també hi tenen un punt de trobada. Editors, il·lustradors, dissenyadors gràfics, distribuïdors, botiguers, representants de clubs i fins i tot blocaires i youtubers tenen un espai de debat i de reflexió sobre el present i el futur del joc de taula.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising