Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un estiu ple d'aventures

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Un estiu ple d'aventures

Vols que els teus fills passin el millor estiu de la seva vida? Descobreix el programa L'Estiu és teu! de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya i troba l'estada més adequada per a ells segons les seves preferències

Per Time Out en col·laboració amb Agència Catalana de la Joventut
Advertising

Amb més de 50 albergs ubicats en indrets d'interès natural i cultural de Catalunya, la Xanascat ofereix un completíssim programa de vacances per a nens i joves anomenat L'Estiu és teu!, amb 24 edicions d'història. Prop de 800 monitors, un per cada 8 nens, coordinen els programes d'activitats, pensats perquè els participants gaudeixin de les vacances mentre aprenen noves habilitats, treballen el respecte a la diversitat, els valors de la sostenibilitat i adquireixen autonomia en un marc de convivència: hi ha programes centrats en l'esport i l'excursionisme, però també estades on els protagonistes són el cinema, les activitats d'enginy o els idiomes. A més, els albergs, que depenen de l'Agència Catalana de Joventut, compten amb un distintiu que els acredita com a centres promotors de la dieta mediterrània i dels hàbits de vida saludable. Informa-te'n i fes la teva reserva a través del 93 483 83 63Els teus fills no podrien estar en millors mans!

 

Per als amants de la natura

Escalar parets, fer travesses o conèixer les coves que s’amaguen a les nostres muntanyes són només algunes de les activitats que es poden fer en les estades d’excursionisme, ideades perquè els joves passin uns dies d’immersió a la natura mentre practiquen activitats de muntanya. Les estades de natura són també una boníssima opció per als joves a qui els agraden les activitats a l’aire lliure i volen conèixer com funcionen els cicles naturals a les valls de Catalunya.

Per als aventurers

Les estades multiesportives són ideals per als joves que necessiten aventura: aquest programa inclou activitats com la bicicleta i la piscina, però també el piragüisme, el ràfting, el tresc, el tir amb arc, l’escalada i el ràpel, el caiac-canoa, les activitats d’orientació o el paddlesurf. Totes les activitats es fan en un entorn controlat, per torns i sota la supervisió de monitors especialitzats. A més hi ha estades combinades que ofereixen un programa d’esports d’aventura en anglès.

Advertising

Per als més artistes

Música, cinema, teatre... Els joves amants de l’art tenen també el seu programa d’activitats en un dels albergs de la Xanascat: les estades musicals permeten als nens gaudir de l’aprenentage de la música en un programa adaptat al seu nivell i edat. També s’ofereixen estades de veu. En les de teatre, els joves poden potenciar la seva creativitat i imaginació a través de les arts escèniques, mentre que les estades de circ els permeten millorar el seu domini psicomotor mentre desenvolupen les habilitats creatives. Aquells que es veuen com a cineastes, tenen una opció magnífica a les estades de cinema, on faran la seva pròpia pel·lícula d’inici a fi. I les estrades de dansa, art i emocions són ideals per treballar la dansa creativa a través de les arts plàstiques.

Per estudiar i divertir-se

L’estiu és un bon moment per abordar l’aprenentatge d’idiomes en un entorn de lleure. És el que ofereixen les estades d’idiomes, dissenyades com si els participants estiguessin vivint en el país de l’idioma que estudien, exposats a la llengua des que es lleven fins que van a dormir. A més, hi ha unes estades que combinen l’aprenentatge de l’anglès amb l’esudi de l’astronomia. I per aquells a qui els encanta trencar-se el cap buscant solucions, res millor que les estades d’enginy, pensades perquè els participants descobreixin i experimentin durant deu dies el món de l’enginy, la creativitat i la sostenibilitat mentre aprenen a tenir cura del planeta.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising