V Festa Pallasso a La Pedrera

Nens, Festivals

Time Out diu

La Festa Pallasso de la Pedrera arriba a la cinquena edició amb tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies poden trobar en diferents espais espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.

 Festa Pallasso és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de La Bleda, Los Herrerita, Fes-t’ho com vulguis, Perehosta, GAAC i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada, que està dividida en quatre grans eixos: espectacles i animació, tallers, activitats creatives i photocall i llibres. Algunes de les activitats seran continuades i d’altres es faran en moments concrets. Els menuts podran gaudir d’un ampli ventall de possibilitats en una festa alegre i molt entretinguda.

Detalls

També t'agradarà