Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

¡¿Y el gato?!

  • Nens
  • Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
¡¿Y el gato!?
¡¿Y el gato!?
Publicitat

Time Out diu

Els avis del Fede i la Carla han marxat de viatge i els hi han deixat el gat al seu càrrec. És un animaló entremaliat a qui li agrada fer la seva, però sempre acaba tornant a casa. Tanmateix, els avis estan a punt d’arribar a casa i el gat no apareix! La vostra missió és ajudar aquests dos germans a trobar l’animal, una aventura que us portarà a mons desconeguts fins ara!

Aquest és l’argument de '¡¿Y el gato!?', el nou escape room infantil d’Emotion. Han aprofitat tota l’experiència adquirida a la seva primera aventura, 'La nube' –que segueix funcionant a tot ritme–, en aquest joc preciós –tot s’ho fan ells– i ple d’enginy. Està pensat per a nens i nenes de 8 a 14 anys i hi ha la possibilitat de jugar en català, castellà i anglès.

En Fede és professor, i això es nota en el funcionament de l’escape room, ja que és fonamental el treball en equip, que els participants posin les pistes que van trobant en comú, facin servir matèries que fan a classe i treballin conceptes com l’observació, la lògica, les matemàtiques i fins i tot l’oïda –hi ha proves musicals– i la identificació d’emocions.

Igual que a 'La nube', els nens entren sols –bé, acompanyats dels germans que també busquen el gat– per això és un escape room especial. No està adaptat als nens, és un joc creat pensant 100% en els petits i la seva diversió.

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Adreça
Pau Alsina, 26
El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Barcelona
08025
Transport
Alfons X (M: L4)
Preu
14-20 €
Publicitat
També t'agradarà