Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 escales de Barcelona que són obres d'art [FOTOS]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Arribem a un edifici de Barcelona. Un hotel, una finca residencial... tant se val. Què és el primer que fem? Preguntar on és l'ascensor. L'agafem, parem al pis corresponent i marxem. Pim, pam. Però, què passa si ens fixem en les escales dels centenars d'edificis que hi ha a Barcelona i que trepitgem cada any?

"La gent prefereix pujar amb l'ascensor, i moltes vegades perd l'oportunitat de descobrir joies arquitectòniques", explica Gauvin, artista francès que viu a Barcelona i que fa sis mesos va començar a fotografiar escales d'edificis de la nostra ciutat que li cridaven l'atenció. "Hi ha alguna cosa súper addictiva sobre les formes perfectes de les escales, i és difícil treure els ulls d'elles. De vegades és la simetria, de vegades només ens maregen. Elegants i complexes, creen bells patrons fotogènics".

"Vaig descobrir ràpidament que Barcelona és una referència mundial per la seva arquitectura. No deixo d'explorar noves zones de la ciutat per descobrir noves localitzacions. És una ciutat plena de recursos, i vull explotar al màxim". Mentre Gauvin troba i fotografia nous secrets ocults de la ciutat, aquí teniu 10 escales de Barcelona que són veritables obres d'art.

Cotton House

Ohla Eixample

Ohla Laietana

Massimo Dutti

Institut Barraquer

Park Hotel

Hotel Astoria

Hotel H10 Urquinaona

Hotel Avenida Palace

  

Últimes notícies

    Publicitat