Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Flock Drone Art
Foto: Flock Drone Art

200 drons ompliran el cel d'aquesta població prop de Barcelona

La nova edició del Festival Flock Drone Art tindrà lloc entre el 28 i el 30 de juliol.

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Tots tenim al cap les espectaculars imatges dels festivals de drons asiàtics, esdeveniments en què milers d'aparells donen forma a les figures en moviment més espectaculars, sovint dracs.

Doncs bé, a escala més petita però buscant també un nivell d'espectacularitat també ben alt, arriba a Lloret de Mar una nova edició del festival Flock Drone Art que tindrà lloc entre el 28 i el 30 de juliol.

Flock Drone Art
Foto Flock Drone Art



Es tracta d'un vol simultani d'un conjunt de drons d'última generació equipats amb llums i sensors de posició GPS que els permeten dibuixar diferents formes en el cel, amb una vista que ofereix gaudir d'un espectacle 360 graus. Es tracta d'una evolució dels focs d'artifici, un nou art més sostenible amb molt de futur al davant.



200 drones

L'espectacle comptarà amb la presència de 200 drons, el doble que en anteriors edicions, el que permetrà més diversitat en les formes i promet una experiència molt més enriquidora.

El 2021 i el 2022, Flock Drone Art ja va celebrar en Lloret de Mar, localitat emblemàtica de la Costa Brava, dues edicions d'un festival que va reunir a cadascuna d'elles més de 50 mil persones, tota una fita per aquest tipus d'espectacles a Catalunya.

Flock Drone Art
Foto: Flock Drone Art

 

NO T'HO PERDIS: Guia de festivals a Barcelona i Catalunya

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat