Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Soundit 2MANYDJS
Foto: Soundit

2MANDYDJS actuarà a Barcelona el 2024 pel desè aniversari del festival Soundit

El duet belga és el primer confirmat de l'esdeveniment que se celebrarà al Parc del Fòrum

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si ja esteu organitzant a quins festivals de Barcelona no podeu faltar el pròxim 2024, ara en teniu un altre per afegir a la llista. Soundit ha anunciat que arrencarà la temporada del seu 10è aniversari amb una Opening Party al Parc del Fòrum. Els encarregats d'encapçalar la celebració seran 2MANYDJS, el tàndem de DJ belgues que experimenta amb la música des de 1995. La festa se celebrarà el 9 de març de 15 a 23 h

Soundit 2MANYDJS
Foto: Soundit2MANYDJS

A més de ser DJ, David i Stephen Dewaele són els creadors del projecte 'Despacio', un sistema de so immersiu que proporciona una experiència única a qui participa de l'espectacle. Amb els anys, s'han posicionat com un dels productors musicals més innovadors del sector i treballen amb altres artistes com Peggy Gou, Rosalia, Daft Punk o els llegendaris The Rolling Stones i Tame Impala.

Soundit 2MANYDJS
Foto: Soundit

A part de 2MANYDJS, Soundit ha explicat que encara queden diversos artistes per confirmar i que ho faran a través de les seves xarxes socials i pàgina web.

Com aconseguir entrades?

Les entrades de pre-venda ja s'han esgotat, però encara podeu aconseguir els tiquets amb accés a qualsevol hora per 18 euros a la seva pàgina web. Quan s'esgotin aquestes, posaran una segona tongada a la venda per 22 euros.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat