Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

3 consells per allargar la bateria del mòbil i fer una càrrega ràpida

Escrit per
Germà Bustamante
Publicitat

Si el mòbil és una prolongació del teu cos, i a més estàs sempre sense bateria -tot i que no saps per què - aquests "brico-consejos" poden fer-te la vida una mica més fàcil, i potser, fins i tot bonica. Segur que has vist aparèixer l'estimada poma d'Apple a la teva pantalla en el moment més crític, i has volgut tirar pel cap aquella andròmina a la primera persona que et passa pel davant. I és que, no pots entendre com aquest dispositiu té una vida tan curta. Llavors arriba el moment tràgic en què et trobes desesperat buscant com un zombi un endoll (i si, també et replanteges la vida i la intel·ligència humana).

Si ets d'aquests zombis, et recomanem que abans d'endollar el mòbil tinguis en compte aquests consells:

Consell 1. Apagar el mòbil a l'hora de carregar-lo en espais públics o mitjans de transport. Tot i ser llocs de càrrega de mòbils accessibles i còmodes, pot ser que algun expert tecnològic es dediqui a hackejar la xarxa i afecti el vostre dispositiu.

Consell 2. Mai està de més que portis una bateria externa a sobre. No costa res i t'estalviarà buscar com un zombi endolls on connectar el mòbil. No necessitareu endolls, evitareu possibles hackejos i sostraccions truculentes.

Consell 3. Si sou dels que teniu mòbils de darrera generació, quan els carregueu en ports USB ja teniu la possibilitat d'emprar només la transferència d'energia (i no només de dades). Un punt a favor de la seguretat.

I un parell de recomanacions: sabeu que hi ha maneres d'estalviar bateria? Desactiveu la wifi i el GPS quan no els feu servir, desactiveu les dades en desplaçaments llargs si no necessiteu cap sistema de navegació, i tanqueu les aplicacions que continuen funcionant en segon terme (sense que ens n'adonem o en siguem conscients). També et recomanem que baixis els nivells de llum de la pantalla, a més de donar-li un descans a la teva vista, el mòbil consumirà menys energia.

La millor recomanació de totes, és sens dubte, que per estalviar-te aquests mals de caps l'aparquis i et dediquis a viure sense ell, potser arriba un moment en què ens podrem comunicar mirant-nos als ulls i serà el consell més revolucionari de tots per retornar la vida a l'andròmina (no la del mòbil, dic).

Últimes notícies

    Publicitat