Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

3 consells perquè no t'enganyin a Tinder

Pau Roigé
Escrit per
Pau Roigé
Publicitat

Cada cop més parelles es coneixen a través d'una app per lligar. Segons Cite, es produeixen 1,1 milions de swipes cada minut a la plataforma! No hi ha dubte que poden ser aplicacions útils per a molta gent però, estem segurs utilitzant-les?


1.
Segurament, des dels principis de la història, lligar amb algú desconegut ha estat un risc. Tot i això, apps com Tinder posen la feina molt més fàcil a totes aquelles persones sense massa bones intencions. Analitzem què és segur i què no darrere la icona de la flama. Els qui l’heu utilitzat, sabeu que no es pot crear el compte de Tinder sense vincular-lo amb el de Facebook, i no hi ha manera d'evitar-ho. Com et pots imaginar, això fa que sigui molt senzill trobar la teva informació. Per tant, si encara no ho has fet, configura el teu perfil de Facebook perquè tothom qui no sigui amic teu pugui accedir a la teva informació només si li dones permís.


2.
Un cop dins de Tinder toca parlar amb tots els match i veure si funciona la cosa. Tot i que vegis que hi ha bones vibracions, evita compartir informació privada. No necessiten saber on vius, el teu nom sencer, on treballes... ja us ho explicareu si progressa l'"amistat". Fa uns anys l'app va bloquejar l'opció d'enviar fotografies dins del seu xat. Tot i això, molts usuaris es donen el mòbil per poder parlar per WhatsApp. En la mesura del possible, intenta que la conversa es quedi dins l'aplicació de Tinder, i així evitaràs rebre fotografies no desitjades; sabeu a quin tipus d'imatges ens referim, oi?


3.
Un bon truc per comprovar que la persona amb qui parles és qui diu ser és fer una cerca inversa de les imatges del seu perfil a Google. És fàcil i ràpid i evitaràs perdre el temps amb perfils d'impostors. A més, poca gent (per no dir ningú) és a Tinder per tenir amics digitals. Per tant, si trobes algú que et demana tenir aquest tipus de relació, millor que passis del tema perquè té molts números de voler extreure't informació sense revelar qui és. I que no et faci mandra bloquejar a gent, tant si et trobes algú que té comportaments poc adequats o si veus que practica algun tipus d'engany; com més lluny siguin, millor!

Tots aquests temes també són aplicables a d'altres plataformes, com ara Happn, Meetic, Plenty Of Fish, Grindr, Badoo, AdoptaUnTío i OkCupid. A partir d'aquí ja toca, si vols, quedar i passar-ho bé, no? Si vols més consells sobre hàbits cibersaludables visita Internet Segura!

T'AGRADARÀ: Guia per lligar a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat