Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

3 experiències eròtiques per regalar a la teva parella aquest Sant Valentí

Les joies i la xocolata estan bé, perquè no proves a regalar erotisme i sensualitat en parella?

Escrit per
Esperanza Gil
Publicitat

Què hi ha més divertit i original que regalar una experiència en parella? Aturar el temps per uns instants per gaudir de la dolça companyia fent alguna activitat divertida, plaent i fins i tot una mica entremaliada. I no, ens referim a la típica caixa regal amb una llista interminable d'activitats que acaba caducant dins un calaix. Nosaltres us recomanem tres experiències romàntiques alhora que sensuals per celebrar el dia de l'amor.

1. Fer un massatge eròtic a la teva parella

Massatge eròtic a dues mans i dos peus. I amb la part del cos que vulguis, perquè aquest tipus de massatge es pot fer amb tot el cos. Els beneficis derivats d'aquesta connexió són múltiples: millora de la comunicació i la intimitat en parella, augmenta el desig sexual i l'autoestima.

Com es fa? És molt senzill. Tria un bon oli específic l'aroma del qual et recordi a una platja balinesa o un bol ple de deliciosa fruita fresca. Els olis especials per a massatge sensual, com Desliz!, estan formulats per ser lliscants i nodrir la nostra pell, de manera que pots allargar aquesta plaent experiència tant com vulguis. Això sí, si volem fer massatges a la zona genital és millor prescindir dels olis, ja que podrien afectar el pH de les nostres estimades mucoses. En aquest cas, és millor utilitzar un lubricant específic, com Desliz! Flap Flap.

I si ets d'aquestes persones obsessionades amb la neteja, has de saber que existeixen llençols impermeables i reutilitzables perquè centris tota la teva atenció en el que és realment important, el massatge.

2. Participar en un taller de sexualitat

Convida la teva parella a participar en un taller de sexualitat. N'hi ha de temes molt variats i suggerents com els que es realitzen a amantis: Iniciació a les pràctiques de BDSM a l'art eròtic del Shibari, jocs amb cera, massatge tàntric, sexe anal, tècniques per millorar el plaer… A més, poden adoptar diversos formats: taller teòric, teòric-pràctic (no et preocupis, generalment la gent no es despulla), xerrada o fòrum de discussió. Aquesta activitat no només us divertirà, sinó que us farà millors amants.

3. Regalar joguines eròtiques

Sorprèn la teva parella amb una nova joguina sexual que podreu incorporar al vostre repertori eròtic, gaudint de noves experiències al llit, al bany o on us vingui de gust. Si vols decantar-te per un bàsic, fes-te amb un bon lubricant de base aquosa sense olor ni sabor, compatible amb joguines i preservatius, i que no taqui els llençols com Desliz! Eco. També pots regalar a la teva parella un petit vibrador amb un toc glamurós, com Pure, un sofisticat 'sextoy' de color daurat amb 9 patrons diferents d'estimulació i dues mides per triar. Les joguines de metall són joguines molt temperamentals… Pots ficar-les a la nevera o al congelador o en aigua calenta, permetent un interminable joc de contrastos.

En canvi, si prefereixes una joguina més versàtil, existeix Crotate, un 'plug' anal per control remot que serveix tant per estimular i dilatar a poc a poc l'anus de forma plaent com per estimular la vagina o qualsevol part del cos amb la baleta vibradora extraïble i diferents modes de vibració. A més, és recarregable, cosa que és molt més econòmica i ecològica a curt termini. I els més entremaliats podeu provar els vibradors amb comandament a distància com el Triple Minou. S'accionen mitjançant control remot i poden donar molt de joc, sobretot si us trobeu en un lloc públic. La sensació de prendre o perdre el control poden ser molt excitants. És la joguina perfecta per afegir emoció a les vostres relacions i donar un revulsiu a la vostra vida sexual!

NO T'HO PERDIS: Les millors escenes de sexe del cinema

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat