Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Shutterstock

3 llocs per aprendre bon sexe a Barcelona

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

És habitual apuntar-se a un curs per millorar la nostra tècnica culinària, però encara ens sorprèn si algú vol aprendre l'art de la fel·lació? Llàstima, perquè, per si encara no ho sabíeu, aquí una veritat com un temple: follar bé és qüestió d'educació. Al contrari del que molts pensen, no és un súper poder que portem incorporat quan sortim de la cavitat materna, sinó que requereix coneixements i pràctica. Per sort, sapigueu que a Barcelona teniu una oferta considerable d'espais i acadèmies que organitzen cursos, tallers i altres activitats formatives que ens permetran, no només millorar la nostra vida sexual, si no també, apoderar els nostres cossos. 

amantis Gràcia

Ja us hem parlat altres vegades del gran ventall de joguines i altres complements eròtics que trobareu en aquesta botiga de Gràcia. Però potser, el que no sabíeu és que cada setmana organitza tallers, xerrades, tuppersexs i altres activitats eròtico-formatives. Donen resposta als dubtes que puguem tenir sobre el nostre cos, la nostra sexualitat o les nostres relacions. I pel que expliquen, les que tenen més èxit són les que van destinades al públic femení, en especial LGTBI, i a les parelles. Voleu saber més de poliamor i relacions no monògames consensuades? Millor un taller pràctic d'squirting? Millor no perdre's la seva agenda.

Poliamor
Foto: Shutterstock

Sex Academy

Són l'única acadèmia de sexe de Barcelona i, tot i no tenir un emplaçament físic, si tenen una programació estable en diferents locals de la ciutat. En plantilla tenen psicòlegs, sexòlegs i altres coach sexuals que tracten tota mena de temes. De fet la seva oferta de tallers no us l'acabareu. Cal destacar, els de sexe oral; els de 'mundfulsex', per aprendre a connectar amb la nostra sexualitat i gaudir-la; els de tantra sexual... Però també, d'altres que potser a priori no esperaríeu trobar en una acadèmia de sexe però que són molt benvinguts, com el de menstruacions conscients per redescobrir el nostre cicle menstrual i aprendre quins productes són més respectuosos amb el nostre cos i, també, el taller de tècniques de defensa personal femenina.

Foto: Sex Academy

Rosas Cinco

Darrerament no acabeu de gaudir amb la vainilla? Teniu ganes de tastar sabors més potents que incloguin una mica o molt de làtex? Tenim la solució: el club Rosas cinco. Aquest clàssic del BDSM de la ciutat ofereix la possibilitat d'aprendre més sobre aquest món a la seva masmorra. Com no podia ser d'altra manera, el seu taller estrella és el de Shibari (van ser els primers a l'estat a ensenyar l'art de lligar), però també trobem de BDSM, de massatge eròtic i, fins i tot, de 'needle play', i sí, heu llegit bé, el joc de les agulles, per a qui vulgui aprendre a dissenyar patrons sobre la pell. Si necessiteu una darrera empenta per fer el pas, aprofiteu una de les nits de portes obertes. I recordeu el 'dress code' obligatori: vestir de color negre mínim!

A banda d'aquestes tres propostes, hi ha altres espais i col·lectius que, tot i que no ofereixen una programació tan regular i extensa, val la pena tenir en compte. Si sou dels que us heu enganxat a la moda del Kinbaku i Shibari i gaudiu lligant o deixant-vos lligar, és probable que hàgiu sentit a parlar de NoShibari Lab, un projecte artístic i docent amb una interessant visió del Shibari contemporani. Al capdavant del projecte trobem l'Alberto NoShibari, un dels grans mestres de la ciutat, i una de les millors opcions si volem millorar la nostra tècnica amb les cordes. I si el que voleu és viure el sexe d'una manera diferent, animeu-vos a aprofundir en el tantra amb els tallers que organitza l'associació ADAS (Asociación para el Desarollo de la Auténtica Sexualidad), un espai perfecte per aprendre a connectar amb el vostre cos, la vostra sexualitat i a viure relacions més plenes.

Cordes de bondage
Foto: Shutterstock

TAMBÉ T'AGRADARÀ: Sexe a Barcelona: el diccionari més calent de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat