Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

3 obres que col·lapsaran el trànsit de Barcelona aquest setembre

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Tornem a la rutina i un símbol de què la vida laboral torna a ocupar gran part del nostre dia és l'aparició de tràfic ocasionat per obres. Barcelona sempre té algun punt de la ciutat enlaire i amb el cartellet de: "Disculpin les molèsties". Perquè aquestes obres no ens molestin més del compte, pareu molta atenció a les 3 obres que maleirem aquesta tardor i que ens faran més lenta la nostra arribada a la feina o a casa.

1. Em té fins dalt!

Sí, parlem de la Ronda de Dalt, aquell cinturó tan agradable d'entrar-hi i de sortir-hi (és ironia). No és cap novetat que estigui en obres però us venim a informar que seguirà en aquest estat fins al 9 de setembre perquè s'està construint el mur per cobrir una part del vial entre el Mercat de Vall d'Hebron i l'Institut Vall d'Hebron. Aquesta operació que pretén unir barris i disminuir la contaminació acústica suposa l'ocupació d'uns 500 metres del carril dret del tronc central en sentit Llobregat. Una vegada fet el mur les obres continuaran fins a principis del 2019 però sense suposar l'ocupació de cap carril.

2. Eviteu la gloriosa caravana

Entre el 6 i el 8 de setembre el tràfic que es pot arribar a acumular a la plaça de les Glories pot ser monumental (i no parlem de la plaça de braus que li queda a prop). Glòries viu en un estat de 'lifting' continuat però cal ser previsor especialment el 6 i 7 d'aquest mes, ja que es portaran a terme les feines de senyalització i aglomerat entre carrer Bilbao i Llacuna, que suposarà tallar el lateral que desemboquen a aquests carrers. El 8, en canvi, es veurà afectat de 12 a 13 h el tram central de la Gran Via, per l'entrada a Barcelona entre carrer d'Escultors Claperòs i Ciutat de Granada. A Glòries s'hi treballa nit i dia, i la nit del 12 hi haurà restriccions en els carrils centrals de la Gran Via en sentit sortida de la ciutat, on s'hi deixarà un únic carril de circulació en l'horari nocturn.

3. "Será maravilloso viajar hasta Mallorca..."

Si freqüenteu el carrer Mallorca a l'altura de la Meridiana, sabreu que les obres continuen sense pausa per la construcció de noves sortides d'emergència del túnel d'alta velocitat Sants - La Sagrera. Per a tots els vehicles, excepte veïns, suposarà la restricció del seu pas a l'altura de la Meridiana i entre els carrers de Xifré i Dos de Maig, i entre els carrers Sicília i Roger de Flor, juntament amb la sortida de Mallorca-Nápols. Una possible alternativa és desviar-se per carrer Aragó o per concepció Arenal i Sant Antoni Maria Claret per arribar fins al tram de l'Eixample.

Últimes notícies

    Publicitat