Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Butaques del Texas
Cinema TexasButaques del Texas

300 butaques del Texas es posen a la venda per salvar l'històric cinema

El micromecenatge per renovar l'Espai Texas ha recaptat més de 103.000€ a l'equador de la campanya

Núria Sanz Megías
Escrit per
Núria Sanz Megías
Publicitat

Barcelona està més viva des que sabem que l’Espai Texas tornarà a estar en marxa de cara a la tardor després del seu tancament l’any 2020. Contra la tendència general de veure cinemes substituïts per cadenes multinacionals, la gent de la ciutat ha volgut preservar un dels espais més emblemàtics del barri de Gràcia. 

Més de 103.000 € recaptats a mitjans de la campanya de micromecenatge

El 16 de març va néixer la campanya amb l’objectiu de recaptar 30.000 €, i a la meitat de la campanya, gràcies a més de 1.400 persones, ja en porten 103.064 €Aquest micromecenatge s’ha fet través de la plataforma Goteo.orgc, que ara comença un període de quaranta dies més per rebre aportacions amb l'objectiu d'arribar als 195.000 €. Les persones que vulguin poden continuar fent les seves aportacions i, a canvi, obtindran recompenses com entrades de cinema, teatre o accés a avantatges i activitats exclusives. 

300 butaques del cinema, a la venda 

Per a qui vulgui tenir un record dels antics Cinemes Texas, els nous gestors han iniciat una nova campanya de recaptació de fons posant a la venda 300 butaques, abans que comencin les obres i es malmetin. 

Ja se n’han venut vuitanta i les butaques estan en perfecte estat i es poden adquirir a partir de 70€. Se'n poden comprar de manera individual i amb blocs de dos, tres i fins a cinc butaques en una mateixa filera. Les persones interessades han d'enviar un mail a info@espaitexas.cat

El nou projecte del Texas

Tot i ser un projecte que va més enllà del cinema, l’Espai Texas contempla mantenir l'activitat cinematogràfica original amb dues sales de cinema doblat o subtitulat en català i a preus populars, amb pel·lícules d’estrena i reestrena, clàssics o metratges per a públic familiar. 

Com a teatre, crearà un nou espai escènic, amb capacitat per 200 persones, apostant per la creació i la dramatúrgia catalana contemporània, i per donar més vida als èxits de proximitat.

NO T'HO PERDIS: Així és la cabana de fusta al mig de Collserola on es pot dormir i estudiar el bosc

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat