Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 alternatives al Satisfyer que també et faran tremolar de plaer

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

El succionador de clítoris és un èxit de vendes absolut i el rei de les converses entre amigues, parentes i conegudes. I diguem-ho clar també: entre amics, parents i coneguts. Quasi que els homes en parlen més!

En poc temps els succionadors -i el Satisfyer per ser concrets- han revolucionat el món de les joguines sexuals i ha provocat que la resta de fabricants posin els seus departaments d’I+D a treballar a tota màquina per intentar igualar o superar la intensitat dels orgasmes que provoca (i ho estan aconseguint, seguiu llegint!). Només cal donar un cop d’ull a alguna botiga eròtica per veure que la lleixa dels succionadors de clítoris està augmentant en varietat de mides, formes i colors. Però ens preguntem, hi ha vida més enllà del Satisfayer? La resposta és un sí rotund. Avui us proposem 4 alternatives que ho demostren.

1. El plaer de les ones sòniques

Si mai heu passat pel costat d’un bafle a un concert, haureu notat que a cada pulsació de baixos us ve com un cop invisible que us remou. Els succionadors de Lelo fan el mateix però concentrat i regulant la velocitat. La membrana de l’obertura es va obrint i tancant permetent petites pulsacions d’aire generant ones vibratòries que, si el posem a prop del clítoris, fa que s’estimuli tant la seva part externa com interna. Lelo ofereix dos models, el Sona i el Sona Cruise. La diferència entre els dos és que el segon té la tecnología 'Cruise Control' que fa augmentar la vibració quan el pressiones contra el teu cos perquè no redueixi la intensitat just quan el ritme t’està tornant més boja. Ooooh, yeah!

Lelo
Lelo
FOTO: Lelo

2. Succionador de viatge

Marxar de vacances o de cap de setmana implica fer maleta, optimitzar espai i a vegades sacrificar equipatge. Amb els succionadors que ha creat Womanizer no caldrà patir perquè ha aconseguit reduir la mida d’aquestes màquines de plaer fins als 10 centímetres. El Womanizer Liberty cap a la funda de les ulleres de sol. És petit, però valent: té 6 modes d’intensitat i és submergible! També podeu trobar el Womanizer Starlet 2. No arriba als 12 centímetres i el poder de les seves ones garanteixen fer-vos tremolar de cap a peus. Womanizer té patentada una tecnologia anomenada 'Pleasure Air™ Technology', que estimula el clítoris sense necessitat de tocar-lo i que està guanyant moltes fans.

Womanizer
Womanizer
FOTO: Womanizer

3. Per les més frikis

Tots els succionadors de clítoris funcionen més o menys igual: el plaer arriba per ones i vibracions que activen la zona clitorial. A partir d’aquí, hi ha dissenys per a tots els gustos. Una alternativa també molt potent és el succionador Pulpi Pig. A simple vista sembla un porquet inofensiu, o potser un popet amb uns tentacles que fan toquera. Tant és l’animal que veieu, el resultat serà el mateix: els orgasmes més intensos que sentireu mai.

Pulpi Pig
Pulpi Pig
FOTO: Pulpi Pig

4. Succionadors de mugrons?

Per què no? Els pits són una zona molt sensible que ben estimulada pot portar a l’orgasme. la botiga Amantis ha creat Dulce, un succionador de mugrons que val molt la pena afegir en aquest lot d’alternatives. El motiu: té una bala vibradora amb 12 opcions diferents de vibració que us permetrà regular la intensitat de les carícies i el plaer que rebreu. I penseu: de mugrons en tenim totes… i tots!

Succionador de mugrons Dulce
Succionador de mugrons Dulce
FOTO: Dulce

I recordeu, a banda del clítoris i els pits, al cos hi ha més zones eròtiques on poder experimentar. Seguiu explorant! El món dels succionadors comença a no tenir límit.

T'AGRADARÀ: sexe i cites

Últimes notícies

    Publicitat