Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 coses que hem après a Canet Rock 2018

Escrit per
Júlia Gamissans
Publicitat

Els Amics de les Arts, La Raíz, Macaco, Els Catarres i Txarango han estat els plats forts de l'edició del 2018 del Canet Rock, els responsables d’haver proporcionat una nit plena d’eufòria a les 23.000 persones que han trepitjat el descampat de Canet de Mar on se celebra el 'revival' del festival pioner. Com cada any el públic ha marxat satisfet després de ballar i cantar a viva veu la música dels de casa. Aquestes són algunes de les coses que hi hem après:

1. La xiruca triomfa

Quan es pon el sol en el descampat del Canet Rock, els papis rockers acompanyats dels seus menuts comencen a abandonar el recinte. Riuades d’amants de les festes majors i xirucaires els agafen el relleu, disposats a treure profit a tota la birra que han consumit a la tarda. I és que les botes de muntanya formen l’'outfit' ideal amb les samarretes de Txarango, que acabaran empolsinades després de ballar al ritme del rock català actual.

2. La pantalla del mòbil fa més llum que l'encenedor

Si a la primera edició del festival el 1975 els hippys utilitzaven encenedors per acompanyar les seves balades preferides, aquest any la generació Z, la gran majoria dels assistents, ha il·luminat els temes amb les pantalles dels mòbils mentre penjava Stories a Instagram.

3. Godard mai s’hauria imaginat que tantes persones coregessin el seu nom

Ai Jean-Luc, Els Amics de les Arts han tornat a oferir un xou complet als canetrockistes. S’ha notat que el grup jugava a casa perquè es movia i sonava com a tal. Una actuació pròxima i exuberant que ha culminat amb els cantants surfejant sobre el públic.

4. Canet serà sempre nostre

El bon rotllo i la música dissenyada per animar a qualsevol públic també han deixat espai a l’esperit reivindicatiu. Els lemes “Els carrers seran sempre nostres” i Lllibertat per als presos polítics” han sonat durant tots els entreactes, com Miquel del Roig.

5. L'any que ve, sorpreses

Amb Txarango i la sortida del sol ha tancat una altra exitosa edició del Canet Rock. La festa de les festes majors s’ha acomiadat fins al 2019, on promet moltes sorpreses amb motiu de la celebració del seu desè aniversari.

Últimes notícies

    Publicitat