Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 sexòlogues que triomfen (sense tabús) a les xarxes socials

Professionals que obren les seves consultes a la xarxa per parlar de sexualitat amb llibertat i sense complexos

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Tenir una vida sexual saludable fa que siguem més feliços i estiguem més sans. Tant de bo tothom visqués la seva sexualitat al 100% sense tabús ni problemes, però sabem que no és així. Hi ha moltes professionals que poden ajudar, però fer el pas d’anar a una consulta de sexologia no és fàcil. El sexe encara és un tema tabú i reconèixer que tenim un problema ens toca bastant pel que fa a l'autoestima. Per sort, cada vegada hi ha més sexòlogues (perquè la majoria són dones) que obren les seves consultes a la xarxa per poder parlar sense complexos de sexualitat.

María Esclapez: teràpia de parella

María Esclapez parla de temes com les relacions dependents, ruptures de parella, gelosia o la confiança en la parella. Al seu canal d’Instagram –amb més de 18.000 seguidors– la psicòloga alacantina publica vídeos i posts amb trucs per fer que les nostres relacions afectives siguin més sanes i saludables. 

teràpia de parella
Foto: Instagram María Esclapez

Psicowoman: la ciberactivista

Isabel Duque és psicòloga i sexòloga amb més de 15 anys d’experiència en educació sexual. Ja fa més d’un lustre que es va llençar a les xarxes per crear contingut que desmuntés el relat predominant carregat de violència, sexisme i homofòbia. Treballa des de l’activisme resolent dubtes i ajudant a joves a viure la seva sexualitat amb naturalitat i llibertat.

Psicowoman
Foto: Instagram Isabel Duque

 

Sexperimentando: la sexcoach

Nayara Malnero és psicòloga general sanitària, sexòloga clínica i 'sexcoach'. La seva especialitat és la teràpia sexual i de parella, però també treballa com a educadora sexual i comunicadora. El seu Instagram @sexperimentando està ple de vídeos que parlen de sexualitat de manera natural i divertida.

Sexcoach
Foto: Instagram Nayara Malnero

Sonia Encinas: la maternitat sexual

"La lactància és un acte sexual". Aquesta és una de les afirmacions que podem llegir a l’Instagram de @soniaencinas. Igual que moltes altres dones, la vida d’aquesta sexòloga va canviar radicalment quan va ser mare. Des de llavors parla en primera persona d’aquesta experiència i de com afecta en l’àmbit sexual a una mateixa i en parella.

Sexóloga y Coach de Mujeres
Foto: Sonia Encinas web

 

Alba Povedano: la sexualitat importa

La sexualitat és una part molt important en les nostres vides, per tant, tenir una bona educació sexual des de la infància és bàsic per poder gaudir d’una vida més sana i feliç. La psicòloga Alba Povedano @sexologymatters treballa des de fa temps de la mà de vàries ONG i instituts impartint tallers per a mares i pares sobre salut i educació sexual positiva, oberta i feminista. I la trobareu d’encarregada a #amantisGràcia. 

Sexualitat
Foto: Instagram Alba Povedano

 

NO T'HO PERDIS: 5 artistes per explorar la fotografia eròtica

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat