Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 escapades per cap d'any per menys de 167 euros

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'any passat vaig visitar Lisboa per cap d'any. Més enllà de gaudir d'una ciutat meravellosa com és la capital de Portugal, em va agradar molt la sensació de passar els últims dies de l'any fora de Barcelona. Veure com ho celebren a altres ciutats del món és una gran experiència, amb les seves costums i tradicions.

Per això des d'aquest blog hem pensat que seria interessant proposar-vos 6 destinacions fora de la nostra ciutat per anar-hi el cap de setmana del 28 a l'1 de gener, i sense gastar-vos molts calers. Concretament, vols que com a màxim us costaran 167 euros, a països com Holanda, Bèlgica o Itàlia. Què dieu, us animeu?

AMSTERDAM - 150 euros

La capital holandesa ho té tot per passar un cap d'any espectacular: cultura, cinema, música, clubs de ball que no tanquen mai (el De School obre 48 hores!) i a més, podreu passar la ressaca fent una mica d'esport ja que a Amsterdam el més recomanable és moure's en bici.

BRUSSEL·LES - 129 euros

Visitar la Grand Place, fer una birra a la imponent cerveseria Delirium, saludar el Manneken Pis... Brussel·les, al igual que passa amb Amsterdam, és una ciutat perfecte per passar cap d'any.

LONDRES - 99 euros

Què dir de Londres que no sapigueu? Una ciutat espectacular en tots els sentits, amb musicals únics, festes al carrer, multiculturalisme, museus excepcionals... i una oferta festival per cap d'any de primer nivell. I ara, els vols són molt i molt barats!

PARIS - 115 euros

La ciutat de l'amor és sempre una bona opció, tan si esteu enamorats com si no. A Paris trobareu la millor gastronomia del món, una ciutat màgica i preciosa i si per cap d'any neva, imagineu com d'especial pot ser passar els darrers dies de l'any allà.

NÀPOLS - 167 euros

Viatjar a ciutats italianes com Milà o Roma també surt bé de preu, però què tal si sortim del circuit comú de ciutats italianes i visitem a capital de la Campània? Hi trobareu una ciutat marítima preciosa, gent encantadora... i les millors pizzes del món!

Bonus:

GRANADA - 189 euros

"Dale limosna, mujer, que no hay en la vida nada, como la pena de ser ciego en Granada". La famosa frase del poeta Francisco A. de Icaza tenia tota la raó del món, perquè si aneu a Granada no deixareu de sorprendre-us amb tot: l'Alhambra, l'Alcazaba, el bohemi barri de l'Albaicín...

Últimes notícies

    Publicitat