Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 receptes virals súper fàcils de fer a casa

Et ve de gust cuinar? No cal ser un gran xef: amb aquestes sis receptes que arrasen a Tik Tok triomfaràs segur

Escrit per
Time Out Madrid editors
Publicitat

Menjar bé mai ha estat tan fàcil: res com entrar a Internet i descobrir els milions de receptes que circulen per la xarxa. Però només unes poques aconsegueixen convertir-se en virals. Són aquelles que combinen la senzillesa de la preparació amb un resultat espectacular.

Hem seleccionat cinc de receptes virals molt senzilles que triomfen a TikTok, una xarxa social que ha demostrat ser l'hàbitat perfecte per a aquest tipus de vídeos. I t'animem a tastar-les. Al cap i a la fi, hi ha poques coses més satisfactòries que gaudir d'un plat preparat per tu. Així que posa't el davantal i som-hi!

1. Pasta amb formatge feta i cirerols
Una pasta amb tomàquet sempre és una aposta guanyadora. Però si a més li afegeixes una mica de creativitat i bons ingredients, triomfes segur. Aquesta recepta és una de les més senzilles i virals de TikTok, però no per això és menys bona.

2. Una 'quesadilla'... revolucionària
Algun dels plats més deliciosos que existeixen es mengen amb les mans. Aquesta 'quesadilla' s'ha convertit en un fenomen mundial, i tot per un simple tall (mira el vídeo i ho entendràs). Només s'ha de veure la cara de plaer que fa quan la tasta per entendre per què.

3. L'ou-sandvitx
Què passa si barreges dues coses que separades són increïbles? Probablement, que el resultat serà doblement saborós. Això és el que passa amb l'original ou-sandvitx, que ara és un dels esmorzars favorits de milers de 'tiktokers'.

4. Les patates acordió
Ens flipen les patates de qualsevol manera: fregides, bullides, al forn... Tallades a daus, a talls i també en acordió. Si encara no saps de què parlem és perquè no has vist aquesta tendència que s'expandeix per les xarxes. Una presentació ben original.

5. 'Mug cakes' per a tots els gustos
Un 'mug cake' no és cap altra cosa que un pa de pessic que es cuina dins d'una tassa. Aquesta idea ha donat peu a multitud de vídeos que expliquen com fer-los en pocs segons. El de @bakingenvy és un dels més vistos. T'animes a tastar-lo?

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat