Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 sèries per a un estiu tecnològic

Per Xavier Amat
Publicitat

Internet i la ciberseguretat es troben en el centre de moltes trames de les ficcions més seguides a les darreres temporades

Si durant aquestes vacances voleu dedicar unes hores a mirar sèries que durant l’any no teniu temps de veure, i us agraden les que estan relacionades amb les xarxes, Internet o la ciberseguretat, o potser també amb la intel·ligència artificial, en teniu per triar i remenar! Us n’hem seleccionat sis que us faran passar una bona estona al mateix temps que us faran mirar les noves tecnologies d’una altra manera...

‘Humans’

Planteja un futur, potser no molt llunyà, en què a totes les llars hi haurà com a mínim un Synth, un robot d’alta tecnologia amb aspecte humà i que fa de servent. Una relació entre humans i androides no sempre còmode, més aviat al contrari. Es va estrenar el 2015 i està ambientada en els suburbis de Londres.

‘Betas’

Comèdia plena de diàlegs enginyosos. És la història de quatre amics de Silicon Valley en el seu intent per fer-se rics amb una nova aplicació de mòbil. Emesa per primer cop el 2013, només se’n va fer una temporada.

‘3%’ 

Res a veure amb la política catalana. La sèrie barreja suspens i ciència-ficció, presentant un món dividit en dues societats: una, majoritària, és pobra, mentre que l’altra té accés a la tecnologia i al progrés. Cada any, només un 3% dels candidats aconsegueixen entrar en la societat rica. És la primera sèrie original de Netflix a Brasil i segona producció de la plataforma en un idioma original que no és l’anglès.

‘Chuck’

Aquesta sèrie és més antiga que les altres, es va emetre als Estats Units entre el 2007 i el 2012 i també s’ha passat en català per TV3. Comèdia d’acció en què un geni informàtic, Chuck Bartowski, rep un correu electrònic codificat d’un antic company seu de la CIA, i el missatge es descarrega a la seva ment, sent l’única còpia dels secrets més grans del món.

‘You Are Wanted’

Arriba des d’Alemanya. El protagonista és víctima d’un atac informàtic que fa que se l’acusi de terrorista. La seva lluita consistirà en esbrinar qui l’ha volgut involucrar en tot aquest tema i per quin motiu.

‘Black Mirror’

Potser no necessita presentació per a molts de vosaltres, però l’hem volgut posar a la llista perquè segueix estant a dalt de tot i potser encara no heu vist la darrera temporada. Per si algú no la coneix: Black Mirror presenta un futur inquietant a causa de les innovacions tecnològiques i que en molts aspectes ens recorda ja el present.

Encara en voleu més? Cliqueu aquí.

Últimes notícies

    Publicitat