Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

8 campanyes solidàries de Nadal que heu de conèixer

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ja som al mes de desembre! I com de costum, venen dies en què moltes entitats fan campanyes solidàries que fan la vida millor per a molta gent que ho necessita. Per això hem cregut que era bon moment per agrupar algunes de les campanyes més interessants que hi ha a casa nostra i difondre-les.

En la majoria de casos podeu participar-hi, així que, si podeu, no ho dubteu i poseu el vostre gra de sorra per fer una societat millor per a tots i totes. 

Lara Costafreda i Alexis Bukowski transformen l'Hospital del Mar

Les parets dels passadissos de pediatria de l'Hospital del Mar es transformaran en obres d'art creades per Lara Costafreda i Alexis Bukowski. Ho faran juntament amb els nens de l'Hospital!

Arrels crea el primer banc d'imatges protagonitzat per persones que viuen al carrer

Arrels ha posat en marxa una acció en la qual ofereixen més de 130 imatges creades per a les nostres campanyes diàries. Imatges precioses protagonitzades per persones que viuen o han viscut al carrer!

Concert solidari al CaixaForum

El grup Vakombà de l'Escola Creu Alta de Sabadell farà un concert el 12 de desembre al CaixaForum per recolzar un projecte d'integració a Dioulacolon, Senegal. És un seguiment escolar, sanitari i nutricional dels nens en situació de risc a aquest país. A més, podrem escoltar una cançó composta per Pau Donés de Jarabe de Palo per a Alegria Sin Fronteras!

Una nina per una nina

Els dies 15, 16 i 17 de desembre, a la Torre Amat de Sarrià podreu comprar una nina, i enviar-ne una als camps de refugiats de Grècia. És a dir, comprareu una parella de nines per 15 euros, una us la quedareu, i l'altre s'enviarà a Grècia. Podeu anar-hi divendres 15, de 15 h a 20 h; i dissabte 16 i diumenge 17 d'11 h a 20 h. Participeu-hi!

La campanya de Glovo amb Creu Roja

Fins al 10 de desembre, Glovo pagarà l'enviament de joguines per a la campanya de Creu Roja Juventut. A l'aplicació hi haurà una opció especial per a col·laborar i enviar regals per a nens en risc d'exclusió social.

Posa't la gorra!

El 16 de desembre, al Zoo de Barcelona, es durà a terme una festa per reivindicar la igualtat dels drets dels nens i adolescents amb càncer. Per això es farà, de nou, una gran festa amb la gorra com a protagonista. "La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista indiscutible de la campanya i necessària per participar de les activitats". Concerts, activitats i molt més!

Campanya solidària de recollida d'aliments al Col·legi d'Advocats de Barcelona

El Col·legi d'Advocats de Barcelona posa en marxa la tradicional campanya solidària de recollida d'aliments. Es necessiten, principalment, "arròs i llegums (secs, cuits i en conserva), llet, sucs de fruita, pasta, conserves (de peix, carn, verdures) oli, melmelada, sucre, cacau en pols i cafè soluble". Els podeu donar a la Parròquia de Sant Francesc d'Assís del Poblenou durant tot el Nadal de dilluns a dijous de 09 h a 20 h i divendres de 09 h a 15 h.

Fira de Consum Responsable, Economia Social i Solidària

Del 17 de desembre al 4 de gener a plaça de Catalunya podreu comprar aliments, roba però també coses relacionades amb la cultura i coneixement, comunicació, finances ètiques o salut que practiquen un consum responsable i de proximitat. Segur que hi trobeu alguna cosa que us interessi!

Últimes notícies

    Publicitat