Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Acte de record al Pare Manel a Barcelona

La Fundació que porta el nom del capellà organitza un acte en la seva memòria avui 10 de setembre a la plaça Francesc Layret de Nou Barris

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Pare Manel, més enllà de la seva tasca com a capellà, va consagrar la seva vida a ajudar els altres, a qualsevol persona que ho necessités, sobretot els presos i els veïns i veïnes de la Trinitat Vella i altres barris del districte de Nou Barris. 

Per acomiadar-lo i recordar la seva tasca i generositat sempre a peu de carrer, la seva Fundació ha organitzat un acte en la seva memòria avui, dijous 10 de setembre, entre les 18 i les 20 hores a la plaça Francesc Layret, a Nou Barris. 

Per garantir la seguretat de tothom, des de l'organització demanen que no hi esteu més de 15 minuts, que porteu la mascareta tota l'estona i que respecteu la distància de seguretat amb els altres assistents. 

Si no podeu assistir, però voleu recordar al Pare Manel, han creat una placa que us podeu descarregar. Perquè l'homenatge arribi a tothom, us podeu fer una foto o un vídeo amb aquesta placa del carrer del Pare Manel i compartir-la a les vostres xarxes socials etiquetant a la Fundació Para Manel i fent servir els 'hashtags' #PareManelApeuDeCarrer #UnaHistòriadeBarri

NO T'HO PERDIS: 50 coses per fer a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat